Acun Ilıcalı, "Şeyma ile evlendiğin için pişman mısın?" sorusuna böyle cevap verdi!

Candaş Tolga Işık ile "Az Önce Konuştum" programının ilk konuğu ünlü yapımcı Acun Ilıcalı oldu. Ilıcalı, "Şeyma ile evlendiğin için pişman mısın?" sorusuna "Hiç değilim. Öyle bir konu yok" şeklinde cevap verdi.

Haber Global ekranlarında yayınlanmaya başlayan Candaş Tolga Işık ile “Az Önce Konuştum” programının ilk konuğu Acun Ilıcalı oldu. Ilıcalı, özel hayatına dair merak edilen sorulara cevap verdi.

Acun Ilıcalı'nın açıklamalarından satır başları:

TV8 SATILACAK MI?

Doğru bir yatırım görürsek tamamını satalım gidelim değil ama eğer benim hayallerimin devamı olacaksa olabilir. Kuzey Avrupa'dan baskı altındayım şu anda. Masraflı bir kanal değiliz. Televizyon sahibi olmayı yeni öğrendik. Yapımcılığı geliştirdik çok iyi bir noktaya geldik. Benim hayallerim başarılı bir televizyon sahibi olmaktı daha farklı hayallerim de var.

KURACAĞI DİJİTAL PLATFORM'UN İÇERİĞİNDE NELER OLACAK?

Netflix'i takdir ediyorum. Netflix bizim için kardeş bir kurum gibi. Amaç Netflix'i yenmek değil amaç bu platformda başarılı olmak. Neflix'e rakip olma gibi bir durum söz konusu değil. Alanlarımız aynı değil. Çok iddialı bir platformla geliyoruz. Televizyonculukta hayallerimizi gerçekleştirecek noktada değiliz. Dijital dediğin zaman bambaşka bir dünya. İsmi belli. Ali Taran buldu. Bayıldım. Güzel bir platform olacak. İçerik olarak da ciddi zengin olacağını düşünüyorum. Benim hayalini kurduğum bir projem var bir sürpriz programı. Onu yapacağım. Kendime bir ekip kuruyorum bu program için. Çok iddialı bir model programı yapacağız. Türkiye'nin en iyi modellerini seçeceğiz. Onun dışında belgesellerimiz var. Çok önemli birimlerden çok önemli destek alacağımızı düşünüyorum.

TV8 ZARAR MI EDİYOR?

TV8 ciddi para kazanıyor. Belki ilk sene arşiv yapmak için yatırımsal zararımız oldu. 

Hayatımdaki keşke dediğim tek nokta annem ve babamı kaybettiğim kazadır. Normalde arabayı ben kullanıyordum. O gün babam kendi arabasıyla gitti ben kendi arabamla. O gün benim arabam olmasa arabayı ben kullanacaktım. 

Hata yapan bir insanım. Kırdığım insanlar da oluyor. Mümkün olduğu kadar gönüllerini almaya çalışıyorum.

ŞEYMA İLE EVLENDİĞİ İÇİN PİŞMAN MI?

Hiç değilim. Öyle bir konu yok. Çözümsüzlüğe gittiği zaman bir şey başka bir evreye geçmek zorunda kalıyorum. İnsanların bunu başaramadığını gördükçe üzülüyorum. İki insan arasındaki duygusal bir şeylerin bitmesi yüksek gerilimli şeylerin yaşanmasına sebep değil. Ben anneliğine laf ettirmem. Melisa'nın üzerine titriyor. 10 yıllık beraberliğim var Şeyma ile. Bir şeyler yapmaya çalışıyordum ama beceremedim diyelim. Benim de onun da mutlu bir hayatı var şu anda. Özel hayatta çok göz önünde olduğum için göze de batıyorum. Bu benim için çok büyük bir dezavantaj.

Şeyma'nın hayatı hakkında yorum yapmak istemiyorum. Şeyma'nın hataları daha çok göze batıyor bence. Popülerlikten kaynaklanıyor. Hepimizin yaptığı hataları o da yaptı. Onun yaptığı hataları Türkiye gördü. Daha olgunlaştığını görüyorum. İnşallah daha güzel şeyler yaşar. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Benim için önemli olan iyi niyet. İyi niyetli insanlarla diyalog kurarım. Niyet bozuksa ilk hatada sildiğim çok insan var.

Eski arkadaşlarımın hepsiyle aynı şekilde devam ediyorum. Yoklukta test edilmiş arkadaşlar onlar. Senin zor zamanında yokluğunda herkesin rengini görmüş oluyorsun. Hiç param yoktu. Evim de yok. Sorunun olmuyor o zaman. Esad vardı o zaman yanımda. Esad'larda kalırdım. Beni aileden biri gibi görürlerdi. 1 sene kuzenimde kaldım sonra.

SURVİVOR Z KUŞAĞINI NASIL YAKALADI?

Survivor'daki sportif elementler çocukların spor sevgisiyle buluştu. Canlı bir spor müsabakasını seyrediyor duygusu çocukların hoşuna gitti. Biz Survivor'da en ünlünün peşinde koşmuyoruz. Biz orada en popüler olanı aramıyoruz. Bir tek futbolcuların popüler olanlarının bünyesi Survivor'ı kaldırıyor. Ünlüyü şöyle kullanıyoruz; algıda seçicilik. Birinin Survivor olması için çok istemesi lazım. Yarışmacıları 30 kişi seçiyor. Ana seçen ekip 8 kişi. En son seçme şöyle olur. Herkes favorisini yazar orada kimin seçileceğine bakarım ben.

"BEYAZ İLE İBRAHİM BÜYÜKAK PROGRAMA BAŞLAYACAK"

Beyaz ile İbrahim Büyükak dijital platformda çok güzel bir şey yapacaklar. Beyazıt Öztürk, anlatmayı seviyor, dinlemeyi seviyor. Ben Beyaz'ı çok seviyorum. 

O SES'TE JÜRİDE KİMLER OLACAK?

Seda Sayan'ın yerine Ebru Gündeş olacak. Öbür ekip olduğu gibi devam edecek.

Master Chef'te jüri seçiminde etkim olduğunu düşünüyorum. Onun dışında Soner şefi görür görmez etkilendim. Dünya mutfağına hakim olması beni çok tatmin etti. Danilo da geçen senenin sürprizi oldu bize. Hayranım üçüne de. Benim için şeflerin en önemli özelliği bize verdiği katkı. Olayı yaşaması ve sahiplenmesi. Şu anda ulaştıkları rakamlar televizyon tarihinin gördüğü rakamlar değil. 

"BİZİM GENİMİZDE IRKÇILIK DA YOK YAĞMALAMA DA YOK"

Bizde ırkçılık yok. Bizim genimizde bu yok. Irkçılık da yok yağmalama da yok. Ülkenizi beğenin artık. Biz asil bir milletiz. Meksika'da bir restorana girdim. "Bu saatle nasıl geldin?" buraya dediler. Böyle bir sıkıntı var. Türkiye'de yok. 

NEDEN FUTBOL KULÜBÜ SATIN ALDI?

Benim çok güvendiğim bir takım. Kulübün yönetimini takdir ettiğim için bu operasyonun içinde olmak istedim. Amacımız bu kulübü hak ettiği yerlere getirmek. Yetenekleri bulduğun zaman eğer takımın maddi durumu iyi değilse bu yetenekleri erkenden bir yerlere yollaman gerekiyor. Ben geldikten sonra inşallah Fortuna Sittard'ın böyle bir ihtiyaçları olmayacak. Bu yetenekleri elimizde tutacağız. Hollanda'da çok konuşuluyorum. Hollanda'ya karşı sempatim var. Ofansif futbolu düşündükleri için seviyor olabilirim. 

Beşiktaş için yaptığı yardımları üzerine:

Benim sunucu olduğum bir yayın doğru olmaz Beşiktaş için.  'Acun, Beşiktaş'a yardım topluyor' olmaması lazım. Beşiktaş büyük ve güçlü bir camia. O geceye baktığımda bir yanda Hülya Avşar, diğer tarafta Yılmaz Erdoğan vardı. Zaten çok büyük isimler vardı. Ben rol çalmış olurdum. Babam, Beşiktaş taraftarıydı. Rahmetlinin son dönemleri çok mutlu geçmişti. Metin-Ali-Feyyaz sayesinde Beşiktaş çok iyiydi.

"FENERBAHÇE BAŞKANI OLMA HAYALİM YOK"

Fenerbahçe Başkanı olmak için o konsantrasyonda olman lazım. Fenerbahçe Başkanı olma hayalim yok.

Ali Koç'u şöyle görüyorum; herhangi bir olayı bir öğrenme süreci vardır. Bu bi gerçek. Bu ne kadar hızlı olursa başarı o kadar çabuk geliyor. Başkanımız da şu anda bence belli hatalar yaptı bu da çok normaldi. O hatalardan derslerini çıkardı. Bir şekilde hataları azaltarak başarıya doğru gitmeye çalışıyor. O konuda destek veriyorum.

"STADIN ÖNÜNDE YATARDIM"

Hayatımda hiç Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor taraftarını kızdırmışlığım yoktur. Telefon açıp uğraşmayı sevmiyorum. Gerilimden uzak duruyorum. Aslında ağır Fenerbahçe taraftarıyım. Fenerbahçe maçına gitmek için gece 12'den ertesi gün öğleye kadar stadın önünde yatardım. 13'teki maça girmek için. Normal değildim, öyle bir Fenerbahçeliyim.

Aziz Yıldırım mı, Ali Koç mu? sorusu üzerine;

Bu, cevap vereceğim bir soru değil. Çünkü Aziz Başkan ile bizim geçmişte çok güzel günlerimiz oldu. Kendisi çok haksızca hapse girdi. Hapisteyken de ziyaret etmişliğim vardı. Türkiye'de Aziz Yıldırım'dan başkası Fenerbahçe'yi orada kolay kolay çıkaramazdı. Bir dik duruş sergiledi. Gider yaptı, "Ben buradayım" dedi. Aslan gibi mücadele etti. Fenerbahçe'ye hizmetleri saymakla bitmez. Onun da ilk dönemi öğrenme dönemiydi. O dönemde öğrendi ondan sonra başarıları üst üste geldi. Ondan sonra bence Fenerbahçe'ye büyük bir operasyon yapıldı. Bize haksız olarak yapılmasına rağmen çok ağır hasar verildi. 

"BENİM ÇOK DÜŞAMIN OLDU"

Benim çok düşmanım oldu da sabun gibi kaçtım ellerinden. Abi dediğim ünlüler bir anda düşman oldular. Benim hakkımda atıp tutmaya başladılar. Bir baktım sonra medya grubu falan düşman olmaya başladı. Kimseye bağlı olmadan yürüdüğüm için çok avantajını gördüm. Düşmanlar zarar veremedi.

"ANA HABER BÜLTENİ İZLEMİYORUM"

Kaynak arttı. İnsanların ilgisini çeken kaynak sayısı arttı. Sosyal medya, dijital medya insanların çok vaktini alıyor. Gazeteler de geride kaldı. Ana haber bülteni izlemiyorum. Twitter'da trend topic'lere bakıyorum.

DİJİTAL DÜNYAYA NASIL BAKIYOR?

Ulaşımı kolay. Anında girebiliyoruz. Küçükken hayal etmiyorduk. Bizim seyrettiğimiz uzay filmlerinde 10 şeyin 8'i olmadı. Uçan arabalar görmüyoruz, ışınlanma olmadı. Ama iletişimde hepsi oldu. 

SERDAR ORTAÇ İLE NE KONUŞTU?

Serdar Ortaç'a "O Ses Türkiye" jüriliği teklifi üzerine;

Ben Serdar'ın yüzüne telefon kapatmadım. O ses Türkiye için konuşacağız, Serdar şöyle bir şey dedi bana, "6 tane kız arkadaşım var beraber bir mekandayız gel bu işi de konuşuruz" dedi. Ben de onu reddettim. O da şöyle, Serdar da o anda akşam aradığımda ortamı oydu, beni oraya çağırdı. Orada da benim bir darılmışlığım gücenmişliğim yok. Ama konsantrasyonunu beğenmedim o bir gerçek. Serdar ile de çok sevişiriz yani görüştüğümüz yerde sarmaş dolaşız. Suratına telefon kapatma gibi bir durum yok yani.

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı candaş tolga ışık