Acun Ilıcalı'dan Yıldız Tilbe'nin program isteğine ret!

Acun Ilıcalı'dan Yıldız Tilbe'nin program isteğine ret!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, TV8,5 kanalında müzik programı yapmak istediğini fakat Acun Ilıcalı'nın bu teklifini kabul etmediğini açıkladı.

Yıldız Tilbe, karantina sürecinde insanlara moral olabilmek için bir müzik programı yapmak istediğini duyurdu. Konuksuz ve seyircisiz bir müzik programı sunmayı planlayan Tilbe, sosyal medyadan televizyon kanalı sahiplerine seslendi. 

'O Ses Türkiye' programında jüri koltuğuna oturan Tilbe, ilk olarak Acun Ilıcalı ile TV8,5 için konuştu. Ancak şarkıcı, bu talebini Ilıcalı'nın kabul etmediğini söyledi. Tilbe, ardından hayalleri için başka kanal arayışına girdi.

TİLBE UMDUĞUNU BULAMADI

Tilbe, sosyal medya hesabından bu kez de TRT Müzik'te program yapmak istediğini belirtti. Ancak TRT Müzik'in resmi Twitter hesabından gelen yanıt olumsuz oldu. 

TRT Müzik'in hesabından Yıldız Tilbe'ye "Kalbimiz duraksız haykırıyor teklifinize Yıldız Hanım, ama salgın nedeniyle kanalımızdaki stüdyo programlarına ara verdik. Bizimle #EvMüzikDolu demek isterseniz, bir akşam ev konserimizi birlikte gerçekleştirelim" yanıtı geldi.

Acun Ilıcalı'dan Yıldız Tilbe'nin program isteğine ret! - Resim : 1

Yıldız Tilbe Acun Ilıcalı