Acı haberi Müge Anlı duyurdu... Rahmi Özkan programda neden yok?

Müge Anlı
Acı haberi Müge Anlı duyurdu... Rahmi Özkan programda neden yok?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının avukatı Rahmi Özkan programda yer almadı. Özkan'ın neden programa katılmadığı merak edilirken acı haberi Müge anlı duyurdu. Rahmi Özkan’ın ablası Melahat Güney'in hayatını kaybettiği öğrenildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı programın açılışında Rahmi Özkan'ın bir süre aralarında bulunamayacağını açıkladı.

Müge Anlı, Rahmi Özkan'ın bir süredir hastanede tedavi gören ablası Melahat Güney'in vefat ettiği haberini herkesle paylaştı.

RAHMİ ÖZKAN MÜGE ANLI İLE TATLI SERT'TE NEDEN YOK?

Program sunucusu Müge Anlı, Rahmi Özkan’ın programda yer almamasıyla ilgili “Çok değerli avukatımız Rahmi Özkan’ın ablası hayatını kaybetti. Başı sağ olsun, ailesine Allah'tan sabır ve başsağlığı dilerim” ifadelerini kullandı.

Anlı açıklamasının devamında "Oruç Baba'nın yanında evi var diye bahsediyorduk hatırlar mısınız? Beni de en son iftara çağırmıştı. Canım benim nurlar içinde yatsın" ifadelerini kullandı.

TORUNUNU DA KAYBETMİŞTİ

Müge Anlı’nın ‘Tatlı Sert’ televizyon programında yorumcu olarak yer alan avukat Rahmi Özkan’ın torunu Deha Uğur Özkan (13) da kanser hastalığı nedeniyle bir süre önce yaşamını yitirdi.

Müge Anlı Müge Anlı ile Tatlı Sert Rahmi Özkan acı haber hayatını kaybetti öldü