Acı haberi duyurdu! Ünlü yayıncı Salih Onaran'ın eşi genç yaşta vefat etti

koronavirüs Magazin Haberleri
Acı haberi duyurdu! Ünlü yayıncı Salih Onaran'ın eşi genç yaşta vefat etti

Sevilen yayıncı Salih Onaran'ın eşi Reyhan Eraslan Onaran genç yaşta hayatını kaybetti. Sosyal medya hesabından acı haberi duyuran Onaran, "Sen tanıdığım, okuduğum, bildiğim en savaşçı ve en güçlü insandın" ifadelerini kullandı.

Marqnue kullanıcı adlı yayıncı Salih Onaran'ın eşi Reyhan Eraslan Onaran uzun zamandır yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyordu. Salih Onaran 22 Ağustos'ta Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, acı haberi duyurdu. 

Acı haberi duyurdu! Ünlü yayıncı Salih Onaran'ın eşi genç yaşta vefat etti - Resim : 1

Salih Onaran’ın eşi yakalandığı Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Onaran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yarım kaldı hikayemiz... Seni her zaman çok seveceğim" ifadelerini kullandı. 

SALİH ONARAN MARQNUE KİMDİR?

Eski profesyonel espor oyuncusu ve Twitch yayıncısı marqnue asıl adıyla Salih Onaran, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tarih ve İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunudur. Espor kariyerini FPS oyunu Valorant'a devam ettiren yayıncı, oyun bünyesinde bulunan çeşitli espor organizasyonlarında koçluk görevini üstlenmiştir. Valorant'a geçişinin ardından Futbolist takımının kaptanlığını ve oyun içi liderliğini yapan marqnue, daha sonrasında Futbolist'ten ayrılıp Fire Flux takım koçluğuna getirildi.

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs Twitch