ABD'de 5 milyon TL'lik ödül kazandı! Turabi: Aylık harçlığım 3 bin TL

ABD'de 5 milyon TL'lik ödül kazandı! Turabi: Aylık harçlığım 3 bin TL

ABD'de yayınlanan 'The Challenge' yarışmasında şampiyon olup 5 milyon TL'lik büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, şampiyon olduktan sonra hayatının çok değiştiğini açıkladı.

Survivor yarışmasında şampiyonluk ipini 2 kere göğüsleyerek ismini duyuran Turabi Çamkıran, ABD'de yayınlanan 'The Challenge' yarışmasından da büyük ödülle döndü. Bu yarışmada da şampiyon olan Turabi, 5 milyon TL'nin sahibi oldu. 

"TANIMADIĞIM AKRABALARIM ÇIKIYOR"

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına katılan Turabi, büyük ödüllere sahip olduktan sonra hayatının değiştiğini belirterek, "Artık önüne gelen para için geliyor. Paranın şu yönü kötü eskiden arkadaşlarım 'Nasılsın?' diye sorardı şimdi sordukları para. Tanımadığım akrabalarım çıkıyor. Ben kurumlara para vermeyi sevmiyorum. Gördüğüm kişiye yardım ederim ve gördüğüm kişi bunu bilmeyecek. Şov yapmaya gerek yok." şeklinde konuştu.

Son olarak katılıp şampiyon olduğu The Challenge yarışmasından kazandığı 5 milyon TL'lik ödül hakkında da konuşan Çamkıran, parayı ailesine verdiğini söyleyerek "Geçtiğimiz hafta kardeşimi Mersin'e gönderdim, anneme güzel bir ev aldı. Komşuları kıskansın" dedi.

"GÜNLÜK HARÇLIĞIM 30 TL"

Kazandığı paraları gayrimenkule yatırdığını ifade eden yarışmacı, "Anneme iki ev, bir yazlık ve araba aldık. Kardeşime güzel bir araba aldık. Kendime de bir ev aldım. Paraları da ne yaptılar bilmiyorum belki de bitmiştir. Benim harçlığım günlük 30 TL aylık 3 bin TL'yi geçmiyor. Param bitince annem 'Ayın birini bekleyeceksin' diyor" açıklamasında bulundu.

Turabi Survivor Turabi Turabi Çamkıran