93 yaşındaki medya milyarderi Rupert Murdoch beşinci kez evlendi

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
93 yaşındaki medya milyarderi Rupert Murdoch beşinci kez evlendi

93 yaşındaki Rupert Murdoch, cumartesi günü Kaliforniya'da 67 yaşındaki Elena Zhukova ile evlendi. Çift, nişanlandıklarını mart ayında duyurmuştu.

Fox News, The Wall Street Journal ve New York Post gibi yayınlara sahip olan 93 yaşındaki Rupert Murdoch, özel hayatıyla gündemde. Medya patronu Murdoch, emekli moleküler biyolog Elena Zhukova ile evlendi.

Çifti, bu özel gününde yakınları da yalnız bırakmadı ve Murdoch'a ait olan Kaliforniya'daki üzüm bağlarındaki törene katıldılar.

93 yaşındaki Murdoch ve 67 yaşındaki Zhukova, geçen yaz ilişkiye başladıklarını açıklamış ve mart ayında da nişanlandıklarını duyurmuşlardı. 

93 yaşındaki medya milyarderi Rupert Murdoch beşinci kez evlendi - Resim : 1

Zhukova daha önce bir Rus petrol patronu olan Alexander Zhukov ile evliydi. Murdoch ise şimdiye kadar dört defa evlendi, ayrıca Zhukova ile birlikte olmadan önce Ann Lesley Smith ile nişanlanmıştı. Murdoch'ın bu dört evliliğinden altı çocuğu bulunuyor. Çocuklarının hepsi de medya imparatorluğunu yönetmede onunla birlikte çalıştı.

News Corp. ve Fox News'u kuran Murdoch, Eylül 2023'te de buradaki görevlerinden emekli oldu ve işleri oğlu Lachlan'a devretti.