9 aylık hamile Almeda Abazi'den duygulandıran itiraf

9 aylık hamile Almeda Abazi'den duygulandıran itiraf

Oyuncu Tolgahan Sayışman ile tescilli güzel Almeda Abazi, 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. 2019 yılında ilk çocukları Efehan'ı kucaklarına alan çift, şimdilerde ikinci bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. 9 aylık hamile olan Almeda Abazi, duygulandıran bir itirafta bulundu.

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ile tescilli güzel Almeda Abazi, 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. 2019 yılında ilk çocukları Efehan'ı kucaklarına alan çift, şimdilerde ikinci bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor.

İkinci bebeğini dünyaya getirmeye hazırlanan Almeda Abazi, son olarak YouTube kanalında yayınladığı videoda hakkında merak edilenleri anlattı. Sabah'ta yer alan habere göre, bir süre önce koronavirüse yakalanan 9 aylık hamile oyuncu, "Nefes darlığı devam ediyor" dedi.

DUYGULANDIRAN İTİRAF

2008'de Miss Globe yarışmasını kazandığını, aynı yıl babasını kaybettiğini anlatan Abazi şöyle konuştu:

"Babam vefat edince Arnavutluk'tan Türkiye'ye gelme kararı aldık. Zaten artık Tiran'da duramıyordum, her şey babamı hatırlatıyordu. Oğlum Efe'nin doğduğu gün, babamın ölümünü kabul ettiğim gün oldu. Keşke daha önce doğursaymışım diyorum, hayatımı değiştirdi."

"KARDEŞİNİ DEĞİL, GÖBEĞİMİ KISKANIYOR"

Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Almeda Abazi, Instagram hesabından takipçileri ile soru-cevap etkinliği de gerçekleştirmişti.

Tolgahan Sayışman ile mutlu bir evlilik sürdüren Abazi, oğulları Efehan'ın hamileliğine bakış açısını anlatmıştı.

Almeda Abazi, "Efehan kardeşini kıskanıyor mu?" sorusuna, "Şu an kardeşini değil de, göbeğimi kıskanıyor. Bayağı tripler yemeye başladım" şeklinde yanıt vermişti.

"EN ÇOK KİRAZ AŞERDİM"

Doğacak kızına 'Alina' ismini vereceğini açıklayan Abazi, "En çok aşerdiğiniz yiyecek ne oldu?" sorusuna, "Kiraz, kiraz reçeli, vişne suyu, kiraz, kiraz, kiraz..." cevabını verdi.

Kızını kucağına almak için gün sayan Almeda Abazi, "Normal doğum olacak. Şu an en son öğrenmek istediğim şey kilom. Son iki aydır hiç tartılmadım" ifadelerini de kullandı.

"EN MUAZZAM HEDİYE"

Tolgahan Sayışman, ikinci kez baba olacağını, "En muazzam hediye, en mutlu an... Daha mutlu olamam" sözleriyle duyurmuştu.

"İKİ NUMARALI BEBEK YÜKLENİYOR"

Doğacak kızına 'Alina' ismini vereceğini açıklayan Abazi ise, "İki numaralı bebek yükleniyor. Seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz ufaklık" demişti.

Almeda Abazi Tolgahan Sayışman