89 yaşında baba olan Formula 1'in eski patronu Bernie Ecclestone sağlık sırrını açıkladı

89 yaşında baba olan Formula 1'in eski patronu Bernie Ecclestone sağlık sırrını açıkladı

Geçtiğimiz günlerde 89 yaşında dördüncü çocuğunu kucağına alan Formula 1'in eski patronu Bernie Ecclestone, cinsel güç artırıcılara ihtiyaç duymadığını, sadece D vitamini aldığını dile getirdi.

Formula 1'in efsane isimlerinden olan 89 yaşındaki eski patron Bernie Ecclestone ve 2012 yılında evlendiği 44 yaşındaki eşi Fabiana Flosi geçen hafta ebeveyn oldu. Ünlü çift bebeklerine Ace adını verdi. İlk oğlunu kucağına alan Ecclestone, gelecekte bir çocuk daha yapmak istediklerini söyledi.89 yaşında baba olan Formula 1'in eski patronu Bernie Ecclestone sağlık sırrını açıkladı - Resim : 1İŞTE SAĞLIK SIRRI...

İngiliz The Sun gazetesine konuşan 89 yaşındaki Ecclestone, sağlığının yerinde olduğunu ve sadece D vitamini katkıları kullandığıni söyledi.

89 yaşında baba olan Formula 1'in eski patronu Bernie Ecclestone sağlık sırrını açıkladı - Resim : 2

Ecclestone'un geçmişteki evliliklerinden Petra, Tamara ve Debora isim 3 çocuğu bulunuyor. Formula 1 patronunun en büyük kızı Deborah 65 yaşında. Ayrıca Ecclestone'un kızlarından beş tane de torunu var. Ecclestone'ın torunları, en küçük çocuğundan daha yaşlı. 

Formula 1 Bernie Ecclestone