70 kiloluk balık yakaladı... Nihat Altınkaya'nın paylaşımı gündem oldu

Magazin Haberleri
70 kiloluk balık yakaladı... Nihat Altınkaya'nın paylaşımı gündem oldu

Ünlü oyuncu Nihat Altınkaya arkadaşı ile birlikte balık tutmak için denize açıldı. Nihat Altınkaya, 70 kiloluk bir orkinos yakaladı. Altınkaya, sosyal medya hesabından orkinos balığıyla çekilmiş karelerini paylaştı.

Çeşme'ye tatile giden ünlü oyuncu Nihat Altınkaya deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor. Nihat Altınkaya, arkadaşlarıyla birlikte balık avına çıkmak için derin sulara açıldı.

70 KİLOLUK ORKİNOS YAKALADI

Rol aldığı projeler ile adından söz ettiren Altınkaya, 70 kiloluk bir orkinos yakaladı. Altınkaya, o anları sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncu, kilosu 430 TL olan balıkla gurur pozu verdi.

Altınkaya'nın "Bugünün kısmeti 70kg orkinos" notunu düştüğü paylaşım takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya kullanıcıları "Abi hakkını vermişsin", "Nihat abi helal sana", "Hey maşallah sana" ve "Hey maşallah bereketli olsun" gibi yorumlarda bulundu.

70 kiloluk balık yakaladı... Nihat Altınkaya'nın paylaşımı gündem oldu - Resim : 170 kiloluk balık yakaladı... Nihat Altınkaya'nın paylaşımı gündem oldu - Resim : 2

 

Kaynak: Haber Global TV

Nihat Altınkaya magazin haberleri orkinos