Sadakatsiz 25. Bölüm izle

Sadakatsiz
Sadakatsiz 25. Bölüm izle

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 25. bölümü yayınlandı. 7 Nisan Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Sadakatsiz dizisinin 25. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Sadakatsiz 25. Bölüm İzle.

Sadakatsiz dizisinin 25. bölümü Kanal D ekranlarında 7 Nisan 2021 Çarşamba günü yayınlandı. Sadakatsiz 25. bölümü izleyebileceğiniz link haberimizde.

SADAKATSİZ 25. BÖLÜMDE NE OLDU?

Bulunan ceset, Derin'e ait olmayınca Volkan rahat bir nefes alıyor. Asya ise gece evinin yakınlarında Derin'i görünce peşinden koşarak onu durdurmaya çalışıyor. Derin'in kanlar içinde Asya'nın kollarında yığılıyor.

Derin'i kim, neden yaraladı?

Derin'i kaçıran kişi o mu? Düğüm çözülüyor mu? Tam her şey yavaş yavaş ortaya çıkarken Derin cephesinde yaşanan ikinci bir şok ise herkesin kanını donduruyor!

SADAKATSİZ DİZİSİNİN 24. BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Sadakatsiz 31 Mart Çarşamba yayınlanan 24. Bölümde Derin'in aniden ortadan kaybolması tüm okları Volkan'ın üzerine çekiyor! Peki Derin'e ne oldu?

Derin’in ortadan kaybolması hem Volkan hem de Güçlü ailesi üzerinde şok etkisi yaratırken tüm şehir Derin’in bulunması için seferber olur. Asya kendisini bu olayın merkezinden uzaklaştırmakta kararlı olsa da düştüğü çıkmazlar onu zorlamaktadır. Ortaya çıkan ipuçları ve sürpriz tanıklar soruşturmanın seyrini beklenmedik yönlere çekerken yaşanan hangi gelişme Derin konusundaki umutları sarsacaktır?

SADAKATSİZ DİZİSİNİN KONUSU

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır...

Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

SADAKATSİZ 25. BÖLÜM İZLE

Sadakatsiz dizisinin 25. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

Oyuncular: Cansu Dere (Asya), Caner Cindoruk (Volkan), Melis Sezen (Derin), Burak Sergen (Haluk), Özge Özder (Derya), Eren Vurdem (Mert), Yeliz Kuvancı (Bahar), Olcay Yusufoğlu (Serap), Nazlı Bulum (Nil), Gözde Seda Altuner (Gönül), Emir Taro Tekin (Selçuk), Alp Akar (Ali)

SADAKATSİZ 25. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

kanal d sadakatsiz son bölüm izle dizi izle Sadakatsiz dizisi dizi haberleri kanal d dizileri sadakatsiz izle Sadakatsiz sadakatsiz tek parça full izle sadakatsiz izle sadakatsiz yeni bölüm izle