Masumiyet 7. Bölüm İzle

Masumiyet
Masumiyet 7. Bölüm İzle

Fox'un yeni dizisi Masumiyet'in 7. bölümü yayınlandı. 7 Nisan Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Masumiyet dizisinin 7. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Masumiyet 7. bölüm izle.

Masumiyet dizisinin 7. bölümü Fox ekranlarında 7 Nisan 2021 Çarşamba günü yayınlandı. Masumiyet'in ilk bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

Masumiyet 6. Bölümde ne olmuştu?

Ela’nın hamileliğini hatırlaması üç aile için de sarsıcı olur. İlker, imza attığı vahşeti kabul etmek zorunda kalır, işin adli boyutundan korkan Hale, oğlu için bir kez daha düğmeye basar. Timur’un zaafları Hale’nin en büyük silahı olurken, Bahar ve Timur arasındaki ipler kopar. Kızını nihayet Ilgaz bataklığından çıkarmayı başaran Harun’un hedefi, İrem’i boşanmaya ikna etmektir. Harun hedefi 12’den vurur. İrem ve İlker’in şok boşanması, Harun’a rahat bir nefes aldırırken, Bahar’ın en karanlık kabusu yeniden gerçek olmak üzeredir. Boşanmanın acısını kaldıramayan İrem, Ela’yı bir kez daha İlker’le vurur. Yaşadıklarına rağmen, hayatına kaldığı yerden devam etmeye kararlı olan Ela, en ağır darbeyi hiç beklemediği bir yerden alır. Ela, hayatının hiçbir zaman eskisi gibi olmayacağı gerçeğiyle yüzleşirken İlker de adım adım zihnindeki karanlıkla yüzleşmeye başlar.

Masumiyet dizisinin konusu

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

MASUMİYET 7. BÖLÜM İZLE

Masumiyet dizisinin 7. bölümün tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

TÜR: DRAMA

YAPIM ŞİRKETİ: GOLD FİLM

YAPIMCI: FARUK TURGUT

YÖNETMEN: ÖMÜR ATAY

ÖYKÜ VE SENARYO: SIRMA YANIK

OYUNCULAR: HÜLYA AVŞAR, MEHMET ASLANTUĞ, DENİZ ÇAKIR, İLAYDA ALİŞAN, SERKAY TÜTÜNCÜ, DENİZ IŞIN, SELEN UÇER, TOLGA GÜLEÇ, NESLİHAN ARSLAN, ASENA TUĞAL, ERTUĞRUL POSTOĞLU, ALAYÇA ÖZTÜRK GİDİŞLİ, KİMYA GÖKÇE AYTAÇ, GİZEM ERGÜN, ASENA KESKİNCİ, OZAN KAYA OKTU, SEVGİ TEMEL, RÜÇHAN ÇALIŞKUR

MASUMİYET 7. BÖLÜM FRAGMANI

fox Masumiyet son bölüm izle dizi izle Masumiyet dizisi dizi haberleri fox dizileri  masumiyet izle masumiyet masumiyet tek parça full izle masumiyet yeni bölüm izle