Masum 380. Bölüm İzle - 6 Nisan

Masum
Masum 380. Bölüm İzle - 6 Nisan

Masum 380. bölüm izle. Hint dizisi Masum'un 380. bölümü 6 Nisan 2021 Salı günü Kanal 7 ekranlarında yayınlandı. İşte Masum dizisinin 380. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. 

Masum dizisinin 380. bölümü Kanal 7'de 6 Nisan Pazartesi günü yayınlandı.

Masum 380. bölümde ne oldu?

Durga Modi ailesinin evine gelir ve onlardan Daram’ı serbest bıraktırmalarını ister. Daram’ın Mira’yı çok sevdiğini söyleyen Durga onları etkilemeye çalışsa da başarılı olamaz. Mahkeme günü geldiğinde Gora Gopi’nin karşısına çıkar ve oğlunu onların eline bırakmayacağını söyler. Daram Mira’ya ona aşık olduğunu itiraf edince Mira gözyaşlarına boğulur. Daram’ın avukatı Mira’ya iftira atar. Avukatın sözlerini duyan Ahem çok öfkelenir. Mira ise davanın seyrini değiştirecek bir ifade verir. Daram serbest kalacak mı?

Masum 379. bölümde ne olmuştu?

Mira’nın eve dönüşü Daram’ı çok üzer. Planları istediği gibi gitmeyen Madu ise Gopi’yi Kokila’ya karşı doldurur. Fakat Gopi kayınvalidesine laf söyletmez. Onun Kokila’yı desteklemesi Madu’yu çok öfkelendirir. Öte yandan Gora Gopi’nin Daram’ı göz altına aldırmasına çok öfkelenir ve soluğu Modi ailesinin evinde alır. Gora Gopi’ye gözdağı vermek isterken karşısında Ahem’i bulur. Ahem ve Gopi’nin güçlü duruşuna rağmen Gora inadından vazgeçmez. Onun bu haline dayanamayan Hetal ne yapacak?

Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

MASUM DİZİSİNİN KONUSU

Evlilikleri süresince birçok probleme göğüs geren Ahem ve Gopi’nin romantik öyküsü Masum ile izleyiciye aktarılıyor.

Başrollerini Devoleena Bhattacharjee ve Muhammed Nazım’ın üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estiriyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 15.20’de Kanal 7’de…

Birbirlerine kör kütük aşık olan Gopi ve Ahem’in hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi’nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Hikaye, Kokila Modi’nin oğlu Ahem için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi’yi gelini olarak seçer. Ahem, Gopi’nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. İlk başta zorunluluk olan bu evlilik daha sonra her iki genç için de büyük bir aşka dönüşür.

MASUM 380. BÖLÜM İZLE

Masum dizisinin 6 Nisan Salı günü yayınlanan 380. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Devoleena Bhattacharjee, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel 

MASUM 380. BÖLÜM FRAGMANI

Masum son bölüm izle Masum dizisi dizi haberleri kanal 7 dizileri dizi izle kanal 7 izle bedava dizi izle masum dizisi kanal 7 hint dizileri masum yeni bölüm izle Masum son bölüm izle