50 yaşında anne olan Naomi Campbell bebeğiyle ilgili iddialara yanıt verdi: O benim kızım

Magazin Haberleri
50 yaşında anne olan Naomi Campbell bebeğiyle ilgili iddialara yanıt verdi: O benim kızım

Geçtiğimiz mayıs ayında 50 yaşındayken ilk kez anne olan 90'lı yılların ünlü süper modeli Naomi Campbell, kızıyla ilk kez objektiflerin karşısına geçerek poz verdi. Kızının yüzünü ilk kez gösteren

51 yaşındaki model Naomi Campbell, geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak anne olduğunu duyurmuştu.

Campbell, yeni doğan bebeğini geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medya hesabından ayaklarının fotoğrafını paylaşarak duyurmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan model, “Güzel, küçük bir nimet beni annesi olarak seçti. Hayatımda bu nazik ruha sahip olmaktan onur duyuyorum, şimdi seninle paylaştığım ömürlük bağı tarif edecek hiçbir söz yok meleğim. Daha büyük aşk yok" demişti.

Campbell’ın bu süreçte hiç hamile bir şekilde görüntülenmemesi, biyolojik babasının adı hiç açıklanmayan dokuz aylık çocuğun, evlat edinildiğine dair spekülasyonları da artırdı.

90'lı yılların fırtına gibi esen ünlü modeli Campbell, kızıyla Vogue İngiltere dergisi için ilk kez objektif karşısına geçerek poz da verdi. 

Campbell ise Vogue dergisine verdiği yeni röportajda konuyla ilgili açıklama yaparak, “Evlat edinmedim. O benim kızım” dedi.

Naomi Campbell

Campbell, kızının çok sakin bir bebek olduğunu söyleyerek, "Hayal edebileceğim en büyük lütuf. Şimdiye kadar yaptığım en iyi şey. Bir gün anne olacağımı her zaman biliyordum" dedi. Campbell, kızını güçlü ve bağımsız bir kadın olarak yetiştireceğini de söyledi.

 

Campbell'in gizli tutulan bir hamilelik süreci sonucunda mı, yoksa evlat edinme yoluyla ya da taşıyıcı anne aracılıyla mı çocuk sahibi olduğu ise hala bilinmiyor.

Kaynak: Haber Global TV

Naomi Campbell