Savaşçı 108. Bölüm Full İzle

Savaşçı
Savaşçı 108. Bölüm Full İzle

Fox kanalında Savaşçı dizisinin 108. bölümünü 5 Haziran 2021 Cumartesi günü yayınladı. İşte Savaşçı dizisinin 108. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Savaşçı 108. Bölüm tek parça full izle.

Savaşçı dizisinin 2. sezonun sekizinci bölümü yani 108. bölümü Fox ekranlarında 5 Haziran Cumartesi günü yayınlandı. 

Savaşçı 107. bölümde ne olmuştu?

Yüzbaşı Haydar ve beraberindeki grup Astsubay Bektaş’ın kardeşi Asteğmen Alper’i buldukları sırada Şiyar ve adamlarının saldırısına uğramıştır. Teğmen Efe durumu anlamış, onlarla tekrar iletişim kurmaya çalışsada bu mümkün olmaz. Astsubay Görkem ve Astsubay Savaş’la birlikte hemen destek için harekete geçer. Savaş’ın Yüzbaşı Haydar’ları ateş çemberinden çıkarmak için ortaya attığı ilginç fikir Teğmen Efe’yi önce tereddütte bıraksa da, denemekten başka çareleri de yoktur. Üçlü yaptıkları planla Şiyar ve adamlarını oyuna getirirler. Ancak Şiyar’ın bir hamlesi olayların akışını beklenmedik bir şekilde değiştirir ve Görkem ile Savaş Astsubaylar silah arkadaşlarını kurtarmak için hiç düşünmeden kendi hayatlarını hiçe sayarlar…

Savaşçı'nın konusu

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi.

Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır. Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar. Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

SAVAŞÇI 108. BÖLÜM İZLE

Savaşçı dizisinin 108. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Savaşçı dizisinin künyesi

YAPIM: LİMON FİLM

YAPIMCI: HAYRİ ASLAN

YÖNETMEN: OSMAN TAŞÇI - ŞAFAK BAL

SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: ERHAN ERGÜN

GENEL KOORDİNATOR: FARUK UÇAN

MÜZİK: ALPAY GÖLTEKİN - ZEYNEP ALASYA - CANER ÖZKAN 

OYUNCULAR: Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Sarp Levendoğlu (Yüzbaşı Haydar Bozkurt), Gaye Turgut Evin (Teğmen Çiğdem Ülgen), Doğan Bayraktar (Üstçavuş Selçuk Yenilmez), Ali Tarık Fındık (Astsubay Çavuş İlyas Karaca), Sertan Erkaçan (Üsteğmen Fazıl Batur Gökbudak), Serhat Nalbantoğlu (General), Ersin Olgaç (Doğan Bayındır), Nazan Diper (Selver Bozok), Ogeday Girişken (Astsubay Çavuş Demir Döğer), Anıl Altınöz (Merlin), Serkan Kuru (Astsubay Başçavuş Ali Çekiç), Şahverdi Ali Eren (Seyfi),  Esma Soysal (Başak), Bahadır Buyruk (Astsubay Çavuş İlhan Yazır), Yiğit Anıl Dinkçi (General Emir Astsubay), Melih Akdemir (Ersin), Eylül Toros (Burcu Hemşire), Elit Andaç Çam (Gökçen), Belma Mamati (Esin Kutalmış), Zerrin Sümer (Akkız Bozkurt), Alp Öyken (Emekli General Mehmet Arif Kırlangıç).  

fox dizileri dizi izle dizi haberleri Savaşçı dizisi diziler fox izle bedava dizi izle savaşçı son bölüm izle Savaşçı yeni bölüm