MasterChef Türkiye 84. Bölüm İzle - 5 Ekim 2021 Salı

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef Türkiye'nin merakla beklenen 84. bölümü 5 Ekim 2021 Salı günü yayınlandı. Yeni bölüm internete yüklendi. MasterChef Türkiye 84. Bölüm İzle.

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef Türkiye'nin merakla beklenen 84. bölümü 5 Ekim 2021 Salı günü yayınlandı. Yeni bölüm internete yüklendi. MasterChef Türkiye 84. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 84. bölümü 5 Ekim 2021 Salı günü tv8 ekranlarında yayınlandı.

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor.

MASTERCHEF 83. BÖLÜMDE NE OLDU?

MasterChef 2021’in 4 Ekim Pazartesi tarihli bölümünde yarışmacılar arasında kıyasıya kaptanlık oyunu mücadelesi yaşandı. Mavi takım kaptanı olmak isteyen yarışmacılar, gecenin en iyi profiterolünü yapmaya çalıştı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, kazanan isimi belirlerken zorlandı. Sonrasında kazanan isim, rakibi Kırmızı takım kaptanını seçecek. İki kaptan, önce takımlarını oluşturacak, sonrasında düello yapacak. MasterChef yeni haftasında takımlar nasıl oluşacak, mavi takım kaptanı, kırmızı takım kaptanı nasıl olacak merakla bekleniyor. MasterChef 83. bölüme dair tüm gelişmeler haberimizde.

MasterChef Türkiye’de kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmanın yedinci haftasında birbirinden iddialı isimler, mavi takım kaptanı olmak için mücadele etti. Şeflerin bu oyunda istedikleri yemek ise profiterol. 30 adet profiterol için verilen süre bir saat oldu. Yarışmacılar, bu süre içinde en iyi profiterolü yapmaya çalıştı ve tüm hünerlerini sergiledi. Şefler tadım yaparak gecenin kazanan ismini belirlemeye çalıştı. Finale kalan isimler; Hasan, Safanur, Sergen, Azize ve Mustafa oldu. Gecenin en iyi profiterolünü yapan ve yedinci haftanın mavi takım kaptanı olan isim Hasan oldu.

MasterChef 2021’de kaptanlık oyunu sonrasında şefler tadım yaparak kazanan ismi belirlemeye çalıştı. Oyunu kazanıp Mavi takım kaptanı olan Hasan ise bir hafta boyunca mücadele edeceği Kırmızı takım kaptanını olarak Mustafa'yı seçti.

MasterChef Türkiye’de kaptanlık oyunu sonrasında belirlenen kaptanlar, iyi bir takım oluşturmak için yarışmacı seçimine başladı. İki kaptan da haftayı yenilgisiz kapatmak için kafalarındaki takımı oluşturmaya çalıştı. Böylece bu haftanın mavi takım ile kırmızı takım kadroları belli oldu.

MAVİ TAKIM: Hasan (Kaptan), Eren, Sergen, Emre, Mert, Milhan, Ateş, Safanur

KIRMIZI TAKIM: Mustafa (Kaptan), Tahsin, Araz, Dilara, Rabia, Azize, Burcu, Pelin

MASTERCHEF 2021 YARIŞMACILARI

1.Masterchef Safanur Bol

2.Masterchef Mert Yılmaz

3.Masterchef Eren Kaşıkçı

4.Masterchef Tahsin Küçük

5.Masterchef Hasan Biltekin

6.Masterchef Görkem Demiral - 29 Ağustos'ta elendi

7.Masterchef Burcu Önal

8.Masterchef Hamza Mercimek - 26 Eylül'de elendi

9. Masterchef Fatma Polat - 5 Eylül'de elendi

10.Masterchef Milhan Erdem

11.Masterchef Dilara Başaran

12.Masterchef İbrahim Cingözler - 12 Eylül'de elendi

13.Masterchef Tunahan Ak - 19 Eylül'de elendi

14.Masterchef Şükrü Özsarı - 3 Ekim'de elendi

15. Masterchef Emre Büber

16. Masterchef Sergen Özen

17. Masterchef Araz Aknam

MASTERCHEF 2021 FİNAL TURU FORMATI

MasterChef 2021’de final turu ilk bölümde Somer Sivrioğlu şef, yeni sezon formatını açıkladı. Somer Şef, geçen sezon iki gruba ayrılan yarışmacıların, bu sezon üç gruba ayrıldığını söyledi. Her hafta, bu gruplardaki yarışmacılar, her gün iki tur sonunda ana kadroya kalmak için mücadele edecek. İlk turda klasik bir yemek, ikinci turda ise yaratıcı bir yemek yapılacak. İlk turda başarılı en az altı yarışmacı, sonraki turda yaratıcı yemek yaparak mücadele edecek. Günün sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya girmeyi başaracak. Böylece, üzerinde ismi yazılı önlüğü giymeye hak kazanacak. Sonraki günlerde rakiplerini yukarıdan izleme şansına erişecek.

MasterChef 84. Bölüm Full İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 4 Ekim'de tv8'de yayınlanan 83. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef 84. Bölüm Fragmanı İzle

TV8 Masterchef 84. Bölüm Canlı İzle

5 Ekim masterchef izle MasterChef son bölüm izle 2021 MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle  tv8 canlı izle mast