Günlük burç yorumları: 5 Ağustos Cuma günü tüm burç yorumları!

Günlük burç yorumları
Günlük burç yorumları: 5 Ağustos Cuma günü tüm burç yorumları!

5 Ağustos Cuma günü burçları neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre, Koç, Aslan ve Kova burcunun 5 Ağustos günü nasıl geçecek? İşte günlük burç yorumları...

5 Ağustos Cuma günü burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcuna özel tavsiyeler... Peki bugün neler yaşanacak?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için bugün nasıl geçecek? İşte 5 Ağustos Cuma günlük burç yorumları...

Günlük burç yorumları: 5 Ağustos Cuma günü tüm burç yorumları! - Resim : 1

KOÇ BURCU (21 MART-20 NİSAN)

Uzun süredir bir araya gelme fırsatı bulamadığınız bir arkadaşınızla görüşebilirsiniz. Gün içinde kısa seyahatler yapmak için çevrenizden destek göreceksiniz.

BOĞA BURCU (21 NİSAN-20 MAYIS)

Bir süredir aklınızda olan ve fiziksel görünümünüz ile ilgili bir konuda bugün girişimde bulunabilirsiniz. Bu girişim bir estetik operasyon, saçınızla ilgili bir değişim yada kilo probleminize dair bir operasyon olabilir.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

Bugün sağlık problemlerinizle meşgul olabilirsiniz. Telaşa kapılmayın, bu konuda çevrenizden destek göreceksiniz. Gün içinde partnerinizle ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz, ona karşı yapıcı davranmanızda fayda var. 

YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN-22 TEMMUZ)

Uzun süredir sonuçlanmayan bir dava ile ilgili karşı taraftan bir uzlaşma haberi alabilirsiniz. Gün içinde farklı çevrelerden dostluklar kurabilirsiniz. Kendinizi yeniliklere kapamayın.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Günün şanslı burcu sizsiniz. Bugün uzun bir süredir tahsil edemediğiniz bir alacağınızı kasanıza koyabilirsiniz. Maddi anlamda sıkışık olduğunuz bugünlerde, bu durum yüzünüzü güldürecek.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Bugün gayrimenkul ya da araç için alım ya da satım yapabilir, sözleşme imzalayabilirsiniz. Var ise ortaklığınızı sonlandırabilir ya da bir ortaklığın içine dahil olabilirsiniz.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL-23 EKİM)

Çok sevdiğiniz bir eski dostunuzla tesadüfen yollarınız yeniden kesişebilir. Gün içinde kısa mesafeli bir seyahate çıkmanız da mümkün.

AKREP BURCU (24 EKİM-22 KASIM)

 Bugün sağlığınıza daha fazla dikkat etmenizde fayda var. Birtakım kontrolleri daha fazla uzatmamanız sizin için oldukça önemli. Akşam saatleri eşiniz ya da partneriniz size güzel bir sürpriz yapabilir.

YAY BURCU (23 KASIM-21 ARALIK)

Bugün planlarınızı bozan sürpriz bir olayla karşılaşmayacaksınız. Her şey rutin düzeninde ilerleyecek. Harcamalarınızda biraz dikkatli olmanız gerekiyor yoksa ipin ucunu kaçırabilirsiniz.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK-20 OCAK)

Bir arkadaşınızla olan yakın ilişkiniz, eşiniz ya da partnerinizle bir gerginlik yaşamanıza neden olabilir. Her şeyde olduğu gibi bu durumda da dengeli olmak zorundasınız.

KOVA BURCU (21 OCAK-18 ŞUBAT)

Gün boyu kazalara ve sakarlıklara açıksınız. Bugün mümkün mertebe sakin olun ve kalabalıklara dahil olmayın. Akşam saatleri bu enerji üzerinizden kalkıyor ve rahatlıyorsunuz.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)

Bugün eşiniz ya da partneriniz ile birtakım gereksiz tartışmalar yaşayabilirsiniz. Muhatabınıza karşı daha anlayışlı ve sevecen davranmanız hem ilişkiniz hem de sizin için yapıcı olacaktır.

 

Kaynak: Haber Global TV

günlük burç yorumları 5 Ağustos günlük burç yorumları koç boğa İkizler yengeç aslan Başak Terazi akrep Yay oğlak Kova balık