Günlük burç yorumları: 4 Ağustos Perşembe günü tüm burç yorumları!

Günlük burç yorumları
Günlük burç yorumları: 4 Ağustos Perşembe günü tüm burç yorumları!

4 Ağustos Perşembe günü burçları neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre, Koç, Aslan ve Kova burcunun 4 Ağustos Perşembe günü nasıl geçecek? İşte günlük burç yorumları...

4 Ağustos Perşembe günü burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcuna özel tavsiyeler... Peki bugün neler yaşanacak?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için bugün nasıl geçecek? İşte 4 Ağustos Perşembe günlük burç yorumları...

Günlük burç yorumları: 4 Ağustos Perşembe günü tüm burç yorumları! - Resim : 1

KOÇ BURCU (21 MART-20 NİSAN)

Bulunduğunuz ortamda öne çıkmanız bazı kişileri rahatsız ediyor olabilir. Yüzünüze gülüp arkanızdan konuşan insanlara dikkat edin.

BOĞA BURCU (21 NİSAN-20 MAYIS)

Uzun süredir kendinize ayırmadığınız vakti çevrenize harcıyorsunuz. Bugün kendiniz için aktivitelerde bulunmanız için ideal bir gökyüzü konumu var. Bunu değerlendirin.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

Bugün biraz unutkan olabilirsiniz. Maddi ve manevi kayba uğramamız için dikkatli olmanızda fayda var. Borçlarınızı öteliyorsanız, gün içinde alacağınız haberler canınızı biraz sıkabilir.

YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN-22 TEMMUZ)

Sabahın ilk saatlerinde kendinizi agresif hissedebilirsiniz. Fakat bu durumu büyütmeyin. Çevreniz ve patronlarınızla tatsızlık yaşamak istemiyorsanız agresif tutumunuzu bir kenara bırakın.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Bugün bir aile büyüğünüzün sağlık sorunları gündeminizde olabilir. Yeni bir projeye adım atmak için çevrenizden destek alacaksınız.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Bugün uzun süredir sonuçlanmasını beklediğiniz bir konuda alacağınız haber sizi şoke edebilir. Sonucun beklentiniz dışında olması sizi hayal kırıklığına uğratmasın.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL-23 EKİM)

Günün şanslı burçlarından birisiniz. Bir süredir yatırım yapmak istediğiniz bir konuda çevreniz tarafından destekleneceksiniz. Beklediğinize değecek sonuçlar almanız mümkün.

AKREP BURCU (24 EKİM-22 KASIM)

Günün bir diğer şanslı burcu ise sizsiniz. Bugün aşk kapınızı hiç beklemediğiniz bir yerde çalabilir. Ayaklarınız yerden kesilebilir.  

YAY BURCU (23 KASIM-21 ARALIK)

Maddi açıdan bir süredir sıkıntı çeken bir yakınınız sizden yardım talep edebilir. Bu yardım için cevabınızı vermeden önce kendi bütçenizi sorgulamanız gerekebilir.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK-20 OCAK)

Bugün gündeminizde kariyeriniz olacak. Alacağınız terfi ya da zam haberiyle maddi anlamda sıkışmışlık duygunuzu bertaraf edebilirsiniz.

KOVA BURCU (21 OCAK-18 ŞUBAT)

Bugün ilişkiler boyutunda sınanabilirsiniz. Her ne olursa olsun kendinizi ikinci plana atmamaya özen gösterin. Bol bol meditasyon yapmanızda fayda var.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)

Ailenize zaman ayırıp onlarla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Evli iseniz çocuklarınızla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kaynak: Haber Global TV

günlük burç yorumları 4 Ağustos günlük burç yorumları koç boğa İkizler yengeç aslan Başak Terazi akrep Yay oğlak Kova balık