36 saat evli kalmışlardı... Zerrin Özer'den şaşırtan ilişki açıklaması

36 saat evli kalmışlardı... Zerrin Özer'den şaşırtan ilişki açıklaması

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer'den 36 saat evli kalıp boşandığı eski eşi Murat Akıncı hakkında sosyal medya hesabı üzerinden şaşırtan bir açıklama yaptı.

Zerrin Özer, geçtiğimiz sene Haziran ayında 3 yıl aşk yaşadığı Murat Akıncı ile nikah masasına oturdu. Ancak 2. Sayfa programının evlilik haberini vermesiyle birçok kişi canlı yayına telefonla bağlanarak Özer'in evlendiği kişinin dolandırıcı olduğunu söyledi. Peş peşe gelen ihbarlara sessiz kalamayan Özer ise nikahtan 36 saat sonra boşanma kararı almıştı. Başına gelenlerden dolayı hastanelik olan Zerrin Özer, kendisine zor günler yaşatan Murat Akıncı ile geçtiğimiz hafta boşandı.Ancak Özer, son verdiği kararla herkesi şaşkına çevirdi.

Zerrin Özer, dolandırıcılıkla suçlanan eski eşi Murat Akıncı ile yeniden barıştı

ŞAŞIRTAN KARAR! 

Önceki akşam TRT binasından çıkarken görüntülenen Zerrin Özer, programda fenalaştığını ve tansiyonu düştüğü için kendini iyi hissetmediğini söyledi. Özel hayatından bahseden sanatçı açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Özer, "Ben hala Murat'la görüşüyorum. İlişkimiz bitmedi, üçüncü şahıslar beni ilgilendirmez. Ona çok değer veriyorum. Ben son iki yılımın en mutlu günlerini ve saatlerini Murat'la geçirdim o yüzden görüşmeye devam ediyorum" ifadelerini kullandı. 

36 saat evli kalmışlardı... Zerrin Özer'den şaşırtan ilişki açıklaması - Resim : 1

SİNİR KRİZİ GEÇİRMİŞTİ 

Haziran ayında Zekeriyaköy'deki evinde Murat Akıncı'yla evlenen, daha sonra Akıncı hakkında çıkan dolandırıcılık iddialarıyla boşanma kararı alan Zerrin Özer, yaşadığı bu olayı kaldıramamış ve evinde sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırılmıştı.

36 saat evli kalmışlardı... Zerrin Özer'den şaşırtan ilişki açıklaması - Resim : 2

Özer, çıkan haberlerden sonra sosyal medyadan şu mesajı yayınladı:

"Çok kıymetli sevenlerim, değerli basın mensubu arkadaşlarım;  

Bugün basında gündeme gelen röportajımla ilgili sizleri doğru şekilde bilgilendirmek adına açıklamamdır. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, tüm yaşanan olumsuz olayları takip eden aylardan sonra Murat Akıncı ile diyalog kurma ve görüşme sürecinde olmam içinde barışmak yeniden birlikte olmak vs gibi kesin kararlar barınmamaktadır. 

Karşılıklı ve menfaatsiz olarak birbirimizin kalbine dokunmamızı sağlayan sanat hayatımda beni tanıyan ve tanımayan herkes bilir ki tüm duygularımı her zaman açık yüreklilikle sizlerle paylaşmışımdır. 

Hepinizin bildiği üzere geçtiğimiz yaz döneminde talihsiz olaylar yaşadık. Hayat ve tecrübelerim bana her ne yapmış ya da yaşamış olurlarsa olsunlar, insanları kınamamayı ve yargısız infaz etmemeyi öğretti."

Zerrin Özer Murat Akıncı