33 yaş küçük eşiyle 3 yıl önce evlenmişti... Nuri Alço'dan 'çocuk' açıklaması: Soyadımızı devam ettirsin

Magazin Haberleri
33 yaş küçük eşiyle 3 yıl önce evlenmişti... Nuri Alço'dan 'çocuk' açıklaması: Soyadımızı devam ettirsin

Yeşilçam'da birçok unutulmaz filmde kamera karşısına geçen Nuri Alço, kendisinden 33 yaş küçük Burcu Sezginoğlu ile 2020'da nikah masasına oturmuştu. Daha önce baba olmak konusunda açıklamalarda bulunan Nuri Alço, bebek konusunda konuştu.

Yeşilçam sinemasının unutulmaz oyuncularından  Nuri Alço 2020 yılında Burcu Sezginoğlu ile Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde kıyılan nikah ile hayatını birleştirmişti.

33 yaş küçük eşiyle 3 yıl önce evlenmişti... Nuri Alço'dan 'çocuk' açıklaması: Soyadımızı devam ettirsin - Resim : 1

Nuri Alço eşi Burcu Sezginoğlu ile aralarında bulunan 33 yaş farkı için şunları söylemişti:

"Bir çocuğum olabilirdi. Neslimin devam etmesi için bir evlat gerekiyordu ama olmadı. Kısmet değilmiş. Üç sene önce nasıl evlendiğimi ben de anlamadım, kısmetmiş. Hiç kimse evleneceğime inanmıyordu. Uzun birlikteliklerden sıkılıyorum. Evliliğim güzel gidiyor. Benim için ilişkide yaş farkı önemli değil."

Evlat sahibi olmak konusunda da konuşan Alço, "Evlat edinmeyi düşünmüştüm, olsun isterdim. Çocuğu genç yaşta yapmak çok güzel. Keşke o zaman aklımda olsaydı bu tür şeyler. Gençken yapılmalı ki, çocukla beraber büyüyebilesin. Yaşıtlarıma bakıyorum da çocuklarıyla arkadaş gibiler. Hiç olmazsa hayatta her konuda güvendiği birileri var" demişti.

33 yaş küçük eşiyle 3 yıl önce evlenmişti... Nuri Alço'dan 'çocuk' açıklaması: Soyadımızı devam ettirsin - Resim : 2

Önceki gün görüntülenen Nuri Alço'ya, 'Bebek istiyor musunuz?' sorusu yöneltildi. Alço, "Allah nasip ederse düşünüyoruz. Allah her şeyin hayırlısı versin. Soyadımızı devam ettirsin" cevabını verdi.

Kaynak: Haber Global TV

Nuri Alço Burcu Sezginoğlu magazin haberleri