Arka Sokaklar 588. Bölüm İzle

Arka Sokaklar
Arka Sokaklar 588. Bölüm İzle

Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisinin 588. bölümü 30 Nisan 2021 Cuma günü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin son bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Arka Sokaklar 588. Bölüm İzle.

Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 588. bölümü 30 Nisan 2021 Cuma günü, Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 588. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ezgi tuzağa düştüğü için kendine kızarken Cemal de başka bir operasyonun içine giriyor. Öte yandan Pınar, Ali'den uzaklaşmak istediğini söylüyor.

Ekip, uyuşturucu şebekesini bitirmek için operasyonlarını sıklaştırır. Hakan ve Cemal gizli görevle şebekenin içine sızarlar; fakat, ikisi de deşifre olur. Hakan, Korhan'ın sağ kolu olan ikinci adamın deposunda kapana kısılır. Ekip, son anda yetişerek Hakan'ı kurtarmayı başarır. Cemal ise, cezaevine girerek Korhan'a yakın pozisyonda operasyona devam eder. Korhan, eşi Aycan ile telefonda görüntülü konuşunca Cemal deşifre olur. Korhan ve adamlarından hızlı davranan Cemal, cebinden çıkardığı bıçakla Korhan'ı rehin alır. Cemal, Hakan kadar şanslı değildir; çünkü, içeride uyuşturucu şebekesinin adamlarının arasında kalmıştır.

ARKA SOKAKLAR 587. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ezgi, yurttan arkadaşı olan Aycan'a yardım ederken başına ne geleceğini kestiremiyor!

Aycan, Ezgi'nin yurttan arkadaşıdır. Yaşadığı olaylardan sonra evlendiği adam yeraltı mafyasının lideridir. Hapse düştükten sonra işleri Aycan devralır. Aycan, Ezgi'yi arayarak ondan bir konuda yardımını ister. Ezgi, bu isteği ikiletmez. Bu tavrı ise, Cemal'i çok sinirlendirir. Mafyanın eşine yardım etmesini aklı almaz.Ekip, uyuşturucu şebekesini çökertmek isterken ilginç bir durumla karşı karşıya kalıyor!

Ekip, sokakları ele geçiren uyuşturucu belasının peşine düşüyor. Bu şebekenin başındaki kişi hapiste olduğundan işler eşi Aycan'a kalıyor. Aycan, Ezgi'nin yurttan arkadaşıdır. Aynı kaderi paylaşan Ezgi, Aycan'ın nasıl birisi olduğunu görmekte sıkıntı çekiyor. Ona göre, arkadaşının bu tarz işlere bulaşmasının bir gerçeği yoktur. Cemal'in ve iş arkadaşlarının da uyarılarına kulak asmayan Ezgi, yaşanan operasyonda Aycan'dan şüphelenmeye başlıyor. Ekip, bu kıskacın içinde şebekeyi bitirmenin hesaplarını yapıyor.

ARKA SOKAKLAR 588. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin 30 Nisan günü yayınlanan 588. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

arka sokaklar son bölüm izle video dizi izle kanal d izle dizi haberleri Arka Sokaklar dizisi bedava dizi izle arka sokaklar yeni bölüm izle