3 hafta önce bir kez daha anne oldu: Wilma Elles verdiği kilolarla şaşırtıyor

Magazin Haberleri Gündem haberleri

Ünlü oyuncu Wilma Elles, yaklaşık 3 hafta önce üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Elles, doğum sonrası kilo verme sürecinde Yaşam Koçu Kumru Köseler'in desteğini aldı.

Ünlü oyuncu Wilma Elles, 16 Aralık 2022'de Avukat Mehmet Şah Çelik ile evlendi. Milat ve Melodi isimlerinde ikiz çocukları olan 37 yaşındaki Elles, 5 Ekim'de üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Hamilelik sürecinde 18 kilo alan Elles, doğum sonrasında 10 kilo verdi. Bu kilo kaybını spor yapamadığı için diyet yaparak gerçekleştirdi. Yaşam Koçu Kumru Köseler'in yönlendirmesiyle kilo verme sürecini başarıyla tamamladı.

HEM ANNELİK YAPIYOR, HEM DE ÇALIŞIYOR

Kilo verme süreci hakkında bilgi veren hem anne hem de oyuncu Wilma Elles, “ Hem anneliği hem de çalışmayı bir arada yapıyorum. Kumru hanımla birlikte yürüyüşe çıktık. Ben kilo vermek için ne yapabilirim dedim. Doğumda 18 kilo almıştım. Milat ve Melodi’de 30 kilo almıştım. Şimdi 10 kilo gitti. 8 kilo kaldı. Biz sporla yapmıyoruz. Spor hala yasak. Daha çok böyle niyetle, frekanslarla, şükretmeyle biz bunu yapacağız. Kumru Hanım 4 çocuk annesi. Ama nasıl güzel. Çok güzel bir yüzü var. Zaten çocuklar da enerji veriyor. Ben tabii ki özgür bir insanım. Ben başka insanlardan çok fazla şey öğrenebileceğimi düşünüyorum. Bunun için mesela nasıl vücudumuza bakım yapıyorsak, diş fırçalıyorsak aynı şekilde ruhumuzu da beslemeliyiz. Kitap okumak, bilgi sahibi akıllı insanlarla sohbet etmek her zaman bizi bir ileriye götürüyor. Şimdi bir tane iş fikri var. Kumru Hanımla da onu konuşmak istedim” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Wilma Elles doğum kiloları diyet spor haberler