Günlük burç yorumları: 3 Ağustos Çarşamba günü tüm burç yorumları!

Günlük burç yorumları Magazin Haberleri
Günlük burç yorumları: 3 Ağustos Çarşamba günü tüm burç yorumları!

3 Ağustos Çarşamba günü burçları neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre, Koç, Aslan ve Kova burcunun 3 Ağustos Çarşamba günü nasıl geçecek? İşte günlük burç yorumları...

3 Ağustos Çarşamba günü burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcuna özel tavsiyeler... Peki bugün neler yaşanacak?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için bugün nasıl geçecek? İşte 3 Ağustos Çarşamba günlük burç yorumları...

Günlük burç yorumları: 3 Ağustos Çarşamba günü tüm burç yorumları! - Resim : 1

KOÇ BURCU (21 MART-20 NİSAN)

Bugün spiritüel konular ilgi odağınız olacak. Gün içinde iç dünyanızla hesaplaşıp hayatınızı sorgulayabilirsiniz. Rahatlamak adına meditasyon ya da bir tür ritüel size iyi gelebilir.

BOĞA BURCU (21 NİSAN-20 MAYIS)

Gelecek kaygılarınız sizi biraz bunaltsa da kariyeriniz ile ilgili sürpriz bir gelişme hayatınızı yeniden planlamanıza neden olabilir. Yurt dışı ile ilgili bir girişiminiz sonuç aşamasına gelecek ancak bunun maddi bir karşılığı olacak.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

Son birkaç aydır peşinizi bırakmayan belirsizlikleri netleştirmek adına cesaretinizi toplayıp girişimlerde bulunabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizden alacağınız desteklere kendinizi açmanızda fayda var.

YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN-22 TEMMUZ)

Günün şanslı burcu sizsiniz. Bu fırsatları yeni tanışacağınız biri tarafından elde edebilirsiniz. Bugün dışarı çıkıp sosyalleşmek isteyeceksiniz fakat maddi anlamda ipin ucunu kaçırmamanızda fayda var.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Bugün kendinizi halsiz hissedebilirsiniz. Unutup bir köşeye kaldırdığınız bir travmanızla yüzleşebilirsiniz. Fakat yalnız değilsiniz! Partneriniz ya da yakın bir arkadaşınız sayesinde bu sorunu çözeceksiniz.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Bugün tam anlamıyla bir sevgi kelebeğisiniz. Pozitif enerjinizle çevrenizi de aydınlatacaksınız. Bugün her türlü yenilik ve girişim için adım atabilirsiniz.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL-23 EKİM)

Bugün mantığınızı dinleyerek karar vereceksiniz. Eğer ilişkinizde bir süredir sorun yaşıyorsanız, bugün tüm bunları çözebilirsiniz.  

AKREP BURCU (24 EKİM-22 KASIM)

Bugün sizin için hareket vakti. Hayata geçirmeyi planladığınız konularda adım atabilir ve başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Kendinize güvenin yeter.

YAY BURCU (23 KASIM-21 ARALIK)

Günün diğer şanslı burcu da sizsiniz. Uzun süredir aklınızda olan konularla ilgili yeni adım atabilirsiniz. Ayağınıza gelen kısmetlerin farkına varıp onları değerlendirmenizde fayda var.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK-20 OCAK)

Bugün ilişkinize çekidüzen vermek için harekete geçebilirsiniz. Bunun ilk adımı ise partnerinizi dinlemekten ve onunla empati kurmaktan geçiyor. Bugün atacağınız yeni temeller ilişkinizi şekillendirebilir. 

KOVA BURCU (21 OCAK-18 ŞUBAT)

Bugün kuruntularınızın esiri olacaksınız. Sürekli olumsuz düşünmek hem kendinizi hem de etrafınızı oldukça yorabilir. Dikkatli olun.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)

Bugün hem kendinize hem de ailenize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Enerjinizi yükseltmek için sevdiklerinizle olmak size iyi gelebilir.  

Kaynak: Haber Global TV

günlük burç yorumları koç boğa İkizler yengeç aslan Başak Terazi akrep Yay oğlak Kova balık