MasterChef Türkiye 24. Bölüm İzle 2021

MasterChef Türkiye 2020
MasterChef Türkiye 24. Bölüm İzle 2021

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef'in merakla beklenen 24. bölümü 29 Temmuz 2021 Perşembe günü yayınlandı. Yeni bölüm internete yüklendi. MasterChef Türkiye 24. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 24. bölümü 29 Temmuz 2021 Perşembe günü tv8 ekranlarında yayınlandı.

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor. 

MasterChef Türkiye'nin 23. Bölümünde ne olmuştu?

Danilo Şef, Somer Şef ve Mehmet Şef'in jüriliğini üstlendiği Masterchef Türkiye yarışmacısında, eşleşen yarışmacılar bir üst tura çıkmak için mücadele etti. Masterchef'in 23. bölümünde üçlü düello vardı. 

Üçlü düellolarda günün ilk eşleşmesi Çağlar Çelik, Şevki Batuhan Güler ve Ayşenur Kurtar arasında gerçekleşti. Şefler, yarışmacılardan irmik helvası hazırlamalarını istedi. Verilen süre sonunda hazırlanan tabaklar şeflerin beğenisine sunuldu. Şeflerin verdiği karara göre Ayşenur Kurtar bir üst tura geçmeye hak kazandı.

Masterchef'te günün ikinci düellosu Safanur Bol, Bahriye Delibalta ve Azize Karaköse arasında gerçekleşti. Yarışmacılardan pastırmalı humus hazırlamaları istendi. Hazırladığı tabakla düellonun sonuncusu Azize Karaköse olurken, bir üst tura çıkan isim Safanur Bol olarak belirlendi.

Günün üçüncü düellosu, Ozan Gül, İsmail İlhan Şenbayram ve Mert Yılmaz arasında gerçekleşti. Şefler, yarışmacılardan lazanya hazırlamalarını istedi. Verilen süre sonunda yarışmacılar hazırladıkları tabakları şeflerin beğenisine sundu. Şeflerin verdiği karara göre, Mert Yılmaz bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

Günün son düellosunda Araz Aknam, Emre Özmen ve Taylan Kurt karşı karşıya geldi. Şefler, yarışmacılardan ayva beğendi ve kuzu sarma hazırlamalarını istedi. Verilen süre sonunda en iyi tabağı hazırlayarak rakiplerini geride bırakan yarışmacı, Araz Aknam oldu.

MasterChef 24. Bölüm İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 29 Temmuz'da tv8'de yayınlanan 24. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef 24. Bölüm Fragmanı

MasterChef son bölüm izle 2021 MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle 29 temmuz masterchef izle  tv8 canlı izle