MasterChef Türkiye 23. Bölüm İzle | 28 Temmuz 2021 Çarşamba

MasterChef Türkiye 23. Bölüm İzle | 28 Temmuz 2021 Çarşamba

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef'in merakla beklenen 23. bölümü 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü yayınlandı. Yeni bölüm internete yüklendi. MasterChef Türkiye 23. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 23. bölümü 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü tv8 ekranlarında yayınlandı.

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor. 

MasterChef Türkiye'nin 22. Bölümde ne oldu?

Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şef'in  jüriliğini üstlendiği Masterchef Türkiye yarışmacısında, yarışmacılar üçlü düelloları kazanmak ve bir üst tura çıkmak için mücadele ediyor. Peki, Masterchef'in 22. bölümünde üçlü düelloyu kazanan isimler kimler oldu? Yarışmacılardan hangi yemekler istendi?

Günün ilk düellosunda Sevgi Karataş, Batuhan Çavuş ve Melih Berkay Gündüz eşleşmesi yaşandı. Şefler, yarışmacılardan Fransız mutfağından krem brüle tatlısı ve böğürtlen sos hazırlamalarını istedi. Verilen süre sonunda yarışmacılar hazırladıkları tabakları şeflerin beğenisine sundu. İki yarışmacının tatlısında ciddi eksiklikler olduğu için, bir üst tura çıkan yarışmacı Sevgi Karataş olarak belirlendi.

Günün ikinci düellosunda Sertaç, Azize ve Fatma eşleşti. Yarışmacılardan Erzurum mutfağına özgü kadayıf dolması hazırlamaları istendi. Yarışmacılar verilen süre sonunda hazırladıkları tatlıları şeflerin beğenisine sundu. Şefler oy birliğiyle Azize Polat'ın bir üst tura geçmesine karar verdi.

Günün üçüncü düellosunda Emre Büber, Mert Özen ve Mustafa Ozan eşleşmesi gerçekleşti. Yarışmacılardan etli yaprak sarma hazırlamaları istendi. Verilen süre sonunda hazırlanan yemekler şeflerin beğenisine sunuldu. Şeflerin verdiği kararla Masterchef tarihinde bir ilk yaşandı. Şefler, Emre Büber ve Mustafa Ozan'ın bir üst tura geçmesine karar verdi.

Günün en sonuncu düellosu Serhan Metehan Ayhan, Atakan Tektaş ve İbrahim Dağdeviren eşleşmesi yaşandı. Yarışmacılardan levrek buğulama hazırlamaları istendi. Hazırladığı tabakla diğer yarışmacıları geçerek bir üst tura geçmeye hak kazanan yarışmacı Atakan Tektaş oldu.

MasterChef 23. Bölüm İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 28 Temmuz'da tv8'de yayınlanan 23. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef 23. Bölüm Fragmanı

MasterChef son bölüm izle 2021 MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle 28 temmuz masterchef izle  tv8 canlı izle