MasterChef'te gergin anlar! Birbirlerinin üzerine yürüdüler

MasterChef Türkiye
MasterChef'te gergin anlar! Birbirlerinin üzerine yürüdüler

MasterChef Türkiye 2021’in dün akşam yayınlanan 79. bölümünde gergin anlar yaşandı. Kırmızı ve mavi takımın Karadeniz mutfağı için karşı karşıya geldiği yarışmada Sergen ve Şükrü adeta birbirine girdi.

Tv8’in fenomen yarışması MasterChef Türkiye’nin 28 Eylül Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef 6. haftanın ilk dokunulmazlık oyunu büyük çekişmeye sahne olurken, oyun sonrası kırmızı takımdan Şükrü ile mavi takımdan Sergen arasında gergin anlar yaşandı.

MasterChef'te gergin anlar! Birbirlerinin üzerine yürüdüler - Resim : 1

Karadeniz yemeklerinin yapıldığı dokunulmazlık oyunu sonrasında, şeflerin tadıma geçtiği sırada Sergen'in yorumu Şükrü'yü sinirlendirdi.

“BENİ EZDİREMEZSİN…"

Sergen'in "Onlarınki muhacir sütlacı gibi olmuş" demesi üzerine Şükrü, "Kendini öv de karşındakini kötüleme" diyerek tepki verdi. Sergen bu sözler üzerine Şükrü'ye "Ayıp yaptın" diyerek söylendi.

MasterChef'te gergin anlar! Birbirlerinin üzerine yürüdüler - Resim : 2

Daha sonra yarışmacılar balkon alanına çıktı. Şükrü'nün daha sonra Sergen'in yanına gittiği görüldü.

MasterChef'te gergin anlar! Birbirlerinin üzerine yürüdüler - Resim : 3

Sergen'in "Yalakalık yapacaksın diye beni orada ezdiremezsin" sözleri Sergen’in tepki göstermesine neden oldu.

MasterChef'te gergin anlar! Birbirlerinin üzerine yürüdüler - Resim : 4

"Kim yalakalık yapıyor?" diyen Şükrü, Sergen'in üzerine yürüdü.

MasterChef'te gergin anlar! Birbirlerinin üzerine yürüdüler - Resim : 5

Gergin anlar yaşayan Sergen ve Şükrü’yü takım arkadaşları ayırdı.

MasterChef'te gergin anlar! Birbirlerinin üzerine yürüdüler - Resim : 6

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef 2021 son bölümde, Karadeniz mutfağının enfes tatlarının yer aldığı menüyü en başarılı hazırlayan takım, Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından dokunulmazlığı kazanan takım olarak seçildi.

Kritik dokunulmazlık oyununda yer alan ürünler mavi ve kırmızı takımlar tarafından Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından verilen süre içerisinde hazırlanarak jüri şeflerin tadımına sundu. Hazırlanan tüm ürünleri tek tek tadarak değerlendiren jüri şefler dokunulmazlığı kazanan takımın mavi takım olduğunu ilan etti.

MasterChef'te gergin anlar! Birbirlerinin üzerine yürüdüler - Resim : 7

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef 2021 son bölümde başarısız olan kırmızı takım üyeleri kritik eleme adayı oyununda kozlarını paylaştı. Mehmet Şef tarafından hazırlanan imza tabağına en yakın ürünü çıkaran yarışmacı Safanur oldu ve bireysel dokunulmazlığı kazanarak, ilk eleme adayını belirleme hakkına sahip oldu ilk eleme adayı olarak Milhan'ı seçti. 2. eleme adayı için yapılan oylamada eşitlik olması sonrasında kırmızı takım kaptanı Burcu son seçimi yaparak 2. eleme adayı olarak Araz'ı seçti.

 

Kaynak: Haber Global TV