MasterChef Türkiye 22. Bölüm İzle 27 Temmuz 2021

MasterChef Türkiye 2020
MasterChef Türkiye 22. Bölüm İzle 27 Temmuz 2021

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef'in merakla beklenen 22. bölümü 27 Temmuz 2021 Salı günü yayınlandı. Yeni bölüm internete yüklendi. MasterChef Türkiye 22. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 22. bölümü 27 Temmuz 2021 Salı günü tv8 ekranlarında yayınlandı.

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor. 

MasterChef Türkiye'nin 21. Bölümde ne oldu?

Danilo Şef, Mehmet Şef ve Somer Şef'in jüriliğini üstlendiği Masterchef Türkiye yarışmacısında, yarışmacılar üçlü düelloları kazanmak için mücadele ediyor. Peki, Masterchef'in 21. bölümünde üçlü düelloyu kazanan isimler kimler oldu? Yarışmacılardan hangi yemekler istendi? İşte, detaylar;

21. bölümün ilk düellosu Yeşer Uzun, Fatih Tekin ve Suzan Alim arasında gerçekleşti. Şefler, yarışmacılardan ıspanaklı kol böreği hazırlamalarını istedi. Verilen süre sonunda hazırlanan yemekler şeflerin beğenisine sunuldu. Üçlü düellolara ilk veda isim Fatih Tekin olurken, hazırladığı tabak ile bir üst tura çıkmayı başaran yarışmacı Suzan Alim olarak belirlendi.

Günün ikinci düellosunda Can Kurtuluş, Samet Enes Hakyemez ve Furkan Ercan eşleşti. Şefler, yarışmacılardan islim kebabı hazırlamalarını istedi. Verilen süre sonunda yarışmacıların hazırladıkları yemekler şeflerin beğenisine sunuldu. Şeflerin verdiği karara göre Samet Enes Hakyemez bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

Günün üçüncü düellosunda Milhan Erdem, Ömer Araz ve Ömer Yücel Avşar eşleşti. Yarışmacılardan acem pilavı hazırlamaları istendi. Verilen süre sonunda hazırlanan yemekler şeflerin beğenisine sunuldu. Şeflerin verdiği karara göre bir üst tura geçmeye hak kazanan yarışmacı Milhan Erdem oldu.

Günün son düellosu Eren Kaşıkçı, Emirhan Sezer Kaya ve Burhan Bahri Özkan arasında gerçekleşti. Yarışmacılarda, süt helvası hazırlamaları istendi. Şefler, hazırladıkları yemekleri şeflerin beğenisine sundu. Verilen karara göre Eren Kaşıkçı bir üst tura geçmeye hak kazandı. 

MasterChef 22. Bölüm İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 27 Temmuz'da tv8'de yayınlanan 22. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef 22. Bölüm Fragmanı

MasterChef son bölüm izle 2021 MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle 27 temmuz masterchef izle  tv8 canlı izle