MasterChef Türkiye 78. Bölüm İzle - 27 Eylül 2021 Pazartesi

MasterChef Türkiye 78. Bölüm İzle - 27 Eylül 2021 Pazartesi

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef'in merakla beklenen 78. bölümü 27 Eylül 2021 Pazartesi günü yayınlandı. Yeni bölüm internete yüklendi. MasterChef Türkiye 78. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 78. bölümü 27 Eylül 2021 Pazartesi günü tv8 ekranlarında yayınlandı.

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor.

MASTERCHEF 77. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan son bölümünde elenen yarışmacı belli oldu.

İkinci dokunulmazlık oyunu yine kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Kazanan mavi takım olurken kaybeden kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık için mutfağa girdi.

Kazanan Tahsin, üçüncü eleme adayı olarak Emre’yi potaya gönderdi. Oylamada adı en çok yazılan Hamza ise dördüncü eleme adayı oldu.

MasterChef’te haftanın son dokunulmazlık oyunu kaybeden mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Eren, takım arkadaşları arasından seçtiği Hasan, beşinci eleme adayı oldu.

Takım oylamasında adı en çok yazılan Burcu ise haftanın altıncı eleme adayı oldu. MasterChef Türkiye'de bu hafta elemeye kalan Burcu, Hasan, Hamza, Emre, Sergen ve Mustafa, eleme gecesinde karşı karşıya geldi.

Eleme gecesinin ilk etabının tamamlanmasıyla birlikte şefler tadım yaptı ve sıra en başarılı üç tabak için karar aşamasına geldi. İlk turda en başarılı tabakları yapan Burcu, Sergen ve Hasan MasterChef'te kalmayı garantiledi.

Hamza, Emre ve Mustafa ise ikinci turda yeniden tezgah başına geçti. Yarışmacılardan ise Danilo Zanna'nın tarifiyle arancino yemeği yapmaları istendi.

Verilen sürede ellerinden geleni yapan yarışmacılar, sunumlarını gerçekleştirdi. Şeflerin tadımı ardından MasterChef'te son ikiye Hamza ve Emre kaldı. Şeflerin ortak kararıyla bu hafta elenen yarışmacı Hamza oldu.

MASTERCHEF 2021 YARIŞMACILARI

1.Masterchef Safanur Bol

2.Masterchef Mert Yılmaz

3.Masterchef Eren Kaşıkçı

4.Masterchef Tahsin Küçük

5.Masterchef Hasan Biltekin

6.Masterchef Görkem Demiral - 29 Ağustos'ta elendi

7.Masterchef Burcu Önal

8.Masterchef Hamza Mercimek - 26 Eylül'de elendi

9. Masterchef Fatma Polat - 5 Eylül'de elendi

10.Masterchef Milhan Erdem

11.Masterchef Dilara Başaran

12.Masterchef İbrahim Cingözler - 12 Eylül'de elendi

13.Masterchef Tunahan Ak - 19 Eylül'de elendi

14.Masterchef Şükrü Özsarı

15. Masterchef Emre Büber

16. Masterchef Sergen Özen

17. Masterchef Araz Aknam

MASTERCHEF 2021 FİNAL TURU FORMATI

MasterChef 2021’de final turu ilk bölümde Somer Sivrioğlu şef, yeni sezon formatını açıkladı. Somer Şef, geçen sezon iki gruba ayrılan yarışmacıların, bu sezon üç gruba ayrıldığını söyledi. Her hafta, bu gruplardaki yarışmacılar, her gün iki tur sonunda ana kadroya kalmak için mücadele edecek. İlk turda klasik bir yemek, ikinci turda ise yaratıcı bir yemek yapılacak. İlk turda başarılı en az altı yarışmacı, sonraki turda yaratıcı yemek yaparak mücadele edecek. Günün sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya girmeyi başaracak. Böylece, üzerinde ismi yazılı önlüğü giymeye hak kazanacak. Sonraki günlerde rakiplerini yukarıdan izleme şansına erişecek.

MasterChef 78. Bölüm Full İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 26 Eylül'de tv8'de yayınlanan 78. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef 78. Bölüm Fragmanı İzle

TV8 Masterchef 78. Bölüm Canlı İzle

MasterChef son bölüm izle 2021 MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle  tv8 canlı izle