26 Haziran Doya Doya Moda'da kim elendi, kim birinci oldu?

26 Haziran Doya Doya Moda'da kim elendi, kim birinci oldu?

TV8'de ekrana gelen yarışma programı Doya Doya Moda'da jüriden en fazla oy alarak hafta birincisi olan yarışmacı belli oldu. Peki Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi?

Büyük beden 7 kadının birbirleriyle yarıştığı Doya Doya Moda'da, final bölümünün konsepti 'Mezuniyet Partisi'ydi. Doya Doya Moda'da yarışan isimler 'Mezuniyet Partisi' konseptiyle göz doldurmayı başardı. Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Kemal Doğulu'nun jüri koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finalinde kim birinci oldu, 26 Haziran Cuma günü yarışmaya hangi isim veda etti? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları...

26 Haziran Doya Doya Moda'da kim elendi, kim birinci oldu? - Resim : 1

DOYA DOYA MODA'DA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'nın 31. haftasında yarışmacılar elenmemek için en yüksek puanları toplamaya çalıştı. Final öncesi son eleme olacak olan Doya Doya Moda'da kimin elendiği jürilerin vereceği kararın ardından belli olacaktı. Emel Başkan ve Gamze'nin yer aldığı eleme potasında sürpriz bir gelişme yaşandı ve bu hafta kimsenin elenmeyeceği belirtildi.

HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Doya Doya Moda'da jüriler tüm hafta boyunca puan alan yarışmacıların toplam puanını açıkladı ve haftanın birincisi olan ismi belirledi. Yarışmada, finale bir hafta kala birinci olan isim Hanzade oldu. Hanzade 1 altın kolyenin daha sahibi oldu.

Doya Doya Moda