21 yıl sonra aynı sahnede! Sertab Erener'in Eurovision gösterisinden ilk görüntüler geldi

Haber Merkezi
Magazin Haberleri Eurovision
21 yıl sonra aynı sahnede! Sertab Erener'in Eurovision gösterisinden ilk görüntüler geldi

Sertab Erener tam 21 yıl sonra Eurovision Şarkı Yarışması sahnesinde görüntülendi. Erener'in 9 Mayıs tarihinde gerçekleşecek sahnesi merak konusuyken prova görüntüleri sosyal medyaya sızdı.

2003 yılında ülkemize getirdiği ilk ve tek birincilikle Eurovision Şarkı Yarışması tarihine adını altın harflerle yazdıran Sertab Erener bir kez daha, zafer getiren şarkısı Everyway That I Can'i söyleyecek. Bu yıl İsveç'in Malmö şehrinde gerçekleşecek olan yarışmada özel davetli olan ülke temsilcilerinden olan Erener'in sahne şovundan görüntüler ve detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

21 yıl sonra aynı sahnede! Sertab Erener'in Eurovision gösterisinden ilk görüntüler geldi - Resim : 1

İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ

İkinci yarı finalde, tıpkı ilk yarı finalde Johnny Logan'ın çıktığı gibi performanslar sonrası sahne alacak olan Sertab Erener, provalarını da gerçekleştirdi. Provalardan çekilmiş olan bir görüntü, sosyal medyada da paylaşılmaya başlandı.

21 yıl sonra aynı sahnede! Sertab Erener'in Eurovision gösterisinden ilk görüntüler geldi - Resim : 2

EUROVISION YARI FİNAL NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

2024 Eurovision İsveç Malmö şehrinde düzenleniyor. Yarışma 1. yarın final, 2. yarı final ve finalden oluşacak. İlk yarı final 7 Mayıs günü saat 21:00'de, ikinci yarı final 9 Mayıs günü saat 21:00'de ve final ise 11 Mayıs saat 21:00'de düzenlenecek. Yarışma canlı olarak Eurıvision'un Youtube kanalından aktarılacak.

EUROVİSİON CANLI YAYIN LİNKİ