2022 Oscar Ödülleri'nde skandal! En iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan Will Smith, eşine yönelik sözleri nedeniyle sunucuya tokat attı

Kültür Sanat haberleri Magazin Haberleri

Bu yıl 94. kez düzenlenen Oscar ödüllerinde en iyi erkek oyuncu ödülü Will Smith'in oldu. Ödül töreninde sahneye çıkan Will Smith gecenin sunucusu komedyen Chris Rock'a eşine yönelik sözleri nedeniyle tokat attı. Seyirciler şaka olduğunu zannetti, ancak olayın gerçek olduğu ortaya çıktı.

King Richard'daki rolüyle 'en iyi erkek oyuncu' ödülünü kazanan Will Smith, ödülünü almak için sahneye çıktığında komedyen Chris Rock'a tokat attı.

will smith

"KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA"

Ünlü komedyen Rock, Will Smith'in eşinin saç kıran hastalığıyla nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapınca oldukça sinirlenen oyuncu sahneye çıkarak tokat attı. Smith, Rock'a "Karımın adını ağzına alma" dedi.

Yayıncı kuruluş olay esnasında programın sesini kapattı. 

will smith

WILL SMITH AĞLAYARAK ÖZÜR DİLEDİ

Oscar'ını almak için sahneye çıkan Will Smith, teşekkür konuşmasında bu olaya da değindi. Konuşmasının bir bölümünde gözyaşlarını tutamayan Smith, ödülü veren Akademi'den de özür diledi. Smith "Akademi'den özür dilemek istiyorum, aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Bu güzel bir an" dedi. Smith'in tokat attığı Chris Rock'tan özür dilememesi dikkat çekti.

2022 Oscar Ödülleri'nde skandal! En iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan Will Smith, eşine yönelik sözleri nedeniyle sunucuya tokat attı - Resim : 3

"BUNUN OLMASI PLANLANMAMIŞTI"

Herkes bunun gösterinin bir parçası olup olmadığını merak ederken kamera o anlarda seyircilere döndü. Fakat sonra törende seyirciler arasında bulunan Vanity Fair yöneticisi Ramin Setoodeh'in Twitter mesajıyla bu olayın gerçek olduğu ortaya çıktı. Setoodeh mesajında "Bunun olması planlanmamıştı. Bu gerçek" diye yazdı.

"ŞİDDETİ HİÇBİR ŞEKİLDE HOŞ GÖRMÜYORUZ"

The Academy'den yapılan açıklamada şiddetin hiçbir şekilde hoş görmediklerini belirterek kazananları kutladıklarını açıkladı.

ozcar tokat

EN İYİ ERKEK OYUNCU

Kazanan: Will Smith - King Richard

DİĞER ADAYLAR

Javier Bardem - Being the Ricardos

Benedict Cumberbatch - The Power of the Dog

Andrew Garfield - tick, tick… BOOM!

Denzel Washington - The Tragedy of Macbeth

 

Kaynak: Haber Global TV

2022 oscar ödülleri Will Smith Will Smith kimdir Chris Rock Chris Rock kimdir