2022 Erkekler Kainat Güzeli Darya Kamil tartışma yarattı! 'Belki de iç güzelliğine bakmışlardır'

Magazin Haberleri
2022 Erkekler Kainat Güzeli Darya Kamil tartışma yarattı! 'Belki de iç güzelliğine bakmışlardır'

Irak'ta düzenlenen 2022 Mr. Intercontinental adlı yarışmanın birincisi Kerküklü Darya Kamil oldu. Sosyal medyada tartışma yaratan Kamil için "Korona nedeniyle yarışmaya kimse katılmamış mı", "Belki de iç güzelliğine bakmışlardır" ve "Kainatın dengesi bozuldu" yorumları yapıldı.

Kerküklü sporcu ve spor hekimi Darya Kamil, "Hayalim spor alanında bir iz bırakmak, fakir ve yetimlere yardım etmek" diyerek birinciliğini kutladı. Irak’ta düzenlenen 2022 Erkekler Kainat Güzeli yarışmasında, sporcu ve hekim Darya Kamil birinci oldu.

TARTIŞMA YARATTI: "KAİNATIN DENGESİ BOZULDU"

15 ülkenin katıldığı yarışmada Kerküklü sporcu ve spor hekimi Darya Kamil, birinciliğe layık görüldü.
Kamil'in birinciliği sosyal medyada tartışmalara sebep oldu. Darya Kamil'i beğenmeyenler, "Peki bundan kainatın haberi var mı?", "Belki de iç güzelliğine bakmışlardır", "Korona nedeniyle yarışmaya kimse katılmamış mı" ve "Kainatın dengesi bozuldu" şeklinde yorumlarda bulundu.

2022 Erkekler Kainat Güzeli Darya Kamil tartışma yarattı! 'Belki de iç güzelliğine bakmışlardır' - Resim : 1

"HAYALİM İZ BIRAKMAK"

Sevincini sosyal medyadan hayranlarına duyuran Darya Kamil, şunları şöyledi:

“Gençlere ve yeni nesle mesajım; egzersiz yapmak insan sağlığı için çok önemli bir faktördür. Uyuşturucu ve alkolden uzak durun. Arap dünyası düzeyinde gençleri, çocukları, yaşlıları ve hayır kurumlarını desteklemeyi esas alıyorum. Ve hayalim spor alanında bir iz bırakmak, fakir ve yetimlere yardım etmek. İnsani veya hayır amaçlı olmayan hiçbir unvanın benim için bir anlamı yoktur.”

Kaynak: Haber Global TV

Darya Kamil Kerkük magazin magazin haberleri