2021 Mayıs ayında gökyüzü: Tutulma sezonu başlıyor!

2021 Mayıs ayında gökyüzü: Tutulma sezonu başlıyor!

Gökyüzünde Mayıs ayında oldukça yoğun bir tempo var. Peki, Mayıs ayında burçlar bu süreçten nasıl etkilenecek? Astrolog Zeynep Özyörük, önümüzdeki ay gerçekleşecek olan gökyüzü hareketleriyle ilgili bilgi verdi.

Mayıs ayında üç gezegen burç değiştirirken, iki gezegen retro harekete geçiş yapacak. Diğer taraftan hayatımızda köklü değişimleri tetikleme gücüne sahip tutulmalar sezonu başlıyor. 

İŞTE MAYIS AYINDAKİ TÜM GÖKYÜZÜ HAREKETLERİ VE BURÇLARA ETKİLERİ

4 MAYIS 2021 - MERKÜR İKİZLER BURCUNDA

4 Mayıs'ta Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve burada normalden daha uzun bir süre ikamet edecek. 11 Temmuz'a kadar İkizler burcunda kalacak. Özellikle bu sürecin uzamasına neden olan 30 Mayıs'ta Merkür'ün retro harekete geçmesi. Bu durum, doğum haritalarınızda İkizler burcunun etkisi altında olan hayat alanında bazı şeyleri gözden geçirmeniz gerektiğine işaret ediyor. Taşınmalar, ticari anlaşmalar, imzalar, eğitimler tekrar masaya yatırılabilir. Merkür 30 Mayıs itibarıyla retro harekete başlayacak. 30 Mayıs ve 22 Haziran arasında retro olacak olan Merkür, eksik ve ya yarım kalan işleri tamamlamak için bizi motive edecek.

Olumlu etkilenecek burçlar: İkizler, Terazi ve Kova.

Karar vermekte zorlanacak olan burçlar: Başak, Yay ve Balık.

9 MAYIS 2021 - VENÜS İKİZLER BURCUNDA

9 Mayıs'ta İkizler burcuna geçiş yapacak Venüs ile, yakın çevre ve akrabalarla olan ilişkimiz önem kazanabilir. Fikren beslenmeye ihtiyaç duyarken, kendi fikirlerimizin de değerli kılınmasını isteyeceğiz. Venüs İkizler burcunda, 2 Haziran'a kadar ikamet edecek.

Olumlu etkilenecek burçlar: İkizler, Terazi ve Kova.

11 MAYIS - BOĞA BURCUNDA YENİ AY

11 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeni Ay, geçtiğimiz Nisan ortasından bu yana kendimizi garantiye almaya çalıştığımız alanlarla ilgili yeni bir tohum atmamızı sağlayacak. Ocak ayından sonraki süreçte, sınavlarımızın bu konuyla direkt bağlantılı olacağını hatırlatmakta fayda var. Önemli bir dönemden geçiş yapacağız.

Olumlu etkilenecek burçlar: Boğa, Başak ve Oğlak.

Konfor alanından çıkmakta zorlanacak olan burçlar: Aslan, Akrep ve Kova.

13 MAYIS - JÜPİTER BALIK BURCUNDA

Jüpiter, yönettiği Balık burcuna 13 Mayıs'ta geçiş yapacak. 28 Temmuz'a kadar Balık burcunda oldukça kısa bir süre kalıp, Kova burcuna dönecek olan Jüpiter, Balık burcundaki asıl şovunu 29 Aralık'ta başlatacak. Jüpiter Balık burcunda bizi daha fedakar, daha iyimser, daha idealist yapabilir. Gerçeklerle, hayaller arasındaki farkı öğrenmek için önce hayal ettirecek. Mart 2023 ise uyanışları hayatımıza acı bir şekilde getirebilir. Bu dönemi daha çok yardımlaşma ve cömert bir enerjiye geçiş için kullanabiliriz. Şifacı, yaratıcı, gönüllü enerjimizi daha fazla aktif hale getirebiliriz.

20 MAYIS - GÜNEŞ İKİZLER BURCUNDA

Güneş 20 Mayıs'ta İkizler burcuna geçerek, bir ay boyunca iletişim, eğitim, haberleşme ve yakın çevremiz ile olan ilişkilerimizdeki enerjiye odaklanmamızı sağlayacak. 21 Haziran'da Yengeç burcuna geçiş yapacak.

Olumlu etkilenecek burçlar: İkizler, Terazi ve Kova.

Güç savaşlarına dikkat etmesi gereken burçlar: Başak, Yay ve Balık.

23 MAYIS - SATÜRN RETRO HAREKETTE

Merkür'den sonra Saturn de Retro harekete, 23 Mayıs'ta geçiş yapacak. Bu tarihten önceki 3 gün, gündeminizdeki önemli ve ciddi konuları ertelemenizde fayda var. 23 Mayıs'ta Retro harekete geçecek olan Saturn, 10 Ekim'de ileri harekete geçecek. 14 Şubat civarı yaşanan konular gündemi belirleyici. Bu konular üzerindeki sorumlulukları ve stratejileri revize etmeniz gerekmekte.

Stratejileri kolay belirleyecek olan burçlar: Koç, İkizler, Terazi, Yay ve Kova. 

Zorlanacak olan burçlar: Boğa, Yengeç, Aslan, Başak ve Akrep.

26 MAYIS - YAY BURCUNDA AY TUTULMASI

Yılın ilk tutulması Yay burcunda gerçekleşmekte. Ay tutulması olarak gerçekleşecek bu tutulma, felsefelerimiz, inançlarımız, umutlarımız konusunda geçmiş yöntemlere ve bakış açılarına veda etmemiz gerektiğini bize gösterecek. 14 Aralık 2020'de gerçekleşen Yay burcundaki Güneş Tutulmasının sonuçlarına ışık tutarken, yol haritamızı tekrar belirlememiz gerekecek. Yay burcunun etki alanı doğum haritanızda bu yolu belirlemek için en önemli hayat alanı. Yüzleşmeler bu alanda gerçekleşecek.

Olumlu etkilenecek burçlar: İkizler ve Yay

Aldanmaya dikkat etmesi gereken burçlar: Başak ve Balık 

Zorlanacak olan burçlar: Aslan, Akrep ve Kova

Kaynak: Haber Global TV

Astroloji burç yorumları Astrolog Zeynep Özyörük