MasterChef Türkiye 55. Bölüm İzle - 2 Eylül 2021 Perşembe

MasterChef Türkiye
MasterChef Türkiye 55. Bölüm İzle - 2 Eylül 2021 Perşembe

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef'in merakla beklenen 55. bölümü 2 Eylü 2021 Perşembe günü yayınlandı. Yeni bölüm internete yüklendi. MasterChef Türkiye 55. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 55. bölümü 2 Eylül 2021 Perşembe günü tv8 ekranlarında yayınlandı. 

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor. 

MasterChef 54. bölümde neler oldu?

Danilo şefin makarna, Somer şefin baklava MasterClass'ı büyük ilgiyle izlendi. Verilen MasterClass sonrasında yarışmacılar, makarna ve baklava yaparak ödülü kazanmaya çalıştı.

Her bölümü ayrı bir heyecan yaşatan MasterChef Türkiye 2021'de bu akşam MasterClass eğitimi yer aldı. Sezonun ikinci MasterClass'ında önce makarna, sonra baklava eğitimi vardı. MasterClass'ta ilk olarak Danilo şef, yarışmacılara, makarna yapımı, makarna hamuru yapılışına dair tüm detaylı bilgiler, püf noktaları anlattı. Sonrasında Somer şef, yarışmacılara baklava MasterClass'ı verdi. Somer şef, baklava yapılışı ilgili çok önemli bilgiler verdikten sonra MasterClass oyununa geçildi.

MasterChef Türkiye'nin 1 Eylül Çarşamba tarihli bölümünde ilk turda makarna yapılması istendi. 20 dakika süre verilen oyunda sekiz yarışmacı, sonraki tura geçti. İkinci tura geçen yarışmacılar; Sergen, Emre, Tahsin, Burcu, Hamza, İbrahim, Milhan, Şükrü oldu.

MasterChef 54. bölümde ikinci tura geçen yarışmacılar, 45 dakikada en lezzetli baklavayı yapmak için yarıştı. Yarışmacılar, farklı baklava yapmak için MasterClass eğitiminde öğrendiklerini uygulamaya çalıştı. Süre sonunda şefler, tadım yaparak finale kalan üç ismi açıkladı. Burcu üçüncü, Tahsin ikinci olurken geceyi birinci olarak tamamlayan İbrahim, MasterClass'ı kazanan isim oldu. İbrahim'in kazandığı ödül ise kahve makinesiydi.

MASTERCHEF 2021 YARIŞMACILARI

1.Masterchef Safanur Bol

2.Masterchef Mert Yılmaz

3.Masterchef Eren Kaşıkçı

4.Masterchef Tahsin Küçük

5.Masterchef Hasan Biltekin

6.Masterchef Görkem Demiral - 29 Ağustos'ta elendi

7.Masterchef Burcu Önal

8.Masterchef Hamza Mercimek

9. Masterchef Fatma Polat

10.Masterchef Milhan Erdem

11.Masterchef Dilara Başaran

12.Masterchef İbrahim Cingözler

13.Masterchef Tunahan Ak

14.Masterchef Şükrü Özsarı

15. Masterchef Emre Büber

16. Masterchef Sergen Özen

MASTERCHEF 2021 FİNAL TURU FORMATI

MasterChef 2021’de final turu ilk bölümde Somer Sivrioğlu şef, yeni sezon formatını açıkladı. Somer Şef, geçen sezon iki gruba ayrılan yarışmacıların, bu sezon üç gruba ayrıldığını söyledi. Her hafta, bu gruplardaki yarışmacılar, her gün iki tur sonunda ana kadroya kalmak için mücadele edecek. İlk turda klasik bir yemek, ikinci turda ise yaratıcı bir yemek yapılacak. İlk turda başarılı en az altı yarışmacı, sonraki turda yaratıcı yemek yaparak mücadele edecek. Günün sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya girmeyi başaracak. Böylece, üzerinde ismi yazılı önlüğü giymeye hak kazanacak. Sonraki günlerde rakiplerini yukarıdan izleme şansına erişecek.

MasterChef 55. Bölüm Full İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 2 Eylül'de tv8'de yayınlanan 55. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef 55. Bölüm Fragmanı İzle

MASTERCHEF 55. BÖLÜM CANLI İZLE

MasterChef son bölüm izle 2021 MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle 2 Eylül masterchef izle  tv8 canlı izle