MasterChef Türkiye 27. Bölüm İzle 2021

MasterChef Türkiye 27. Bölüm İzle 2021

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef'in merakla beklenen 27. bölümü 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü yayınlandı. Yeni bölüm internete yüklendi. MasterChef Türkiye 27. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 26. bölümü 1 Ağustos 2021 Pazar günü tv8 ekranlarında yayınlandı.

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor. 

MasterChef 26. Bölümde ne oldu?

MasterChef Türkiye’de 2021 sezonu ana kadroya giren yarışmacılar belirlenmeye başlandı. Eleme turları sonrasında final turuna kalan yarışmacılar, ismi yazılı önlüğü kazanmak için mücadele etmeye başladı. 1 Ağustos Pazar MasterChef 2021 yeni bölümde iki tur sonunda en iyi yemeği hazırlayan yarışmacı, ana kadroya giren ilk isim oldu. Peki, MasterChef Türkiye’de ana kadroya giren ilk isim kim oldu? MasterChef 2021’de kim kazandı?

MasterChef 2021’de bu akşam 14 yarışmacı ile başladı. Sonrasında bu sezon şeflere tanınan hak üzerine Danilo şef, önceki turdan Sergen’i final turuna geçirme hakkını kullandı. Fakat final turuna kalan Ayşenur Kurtar, ailevi sebeplerden dolayı yarışmadan çekilmeye karar verdi. Kalan 14 yarışmacı, ilk turda testi kebabı yaparak mücadele etti. Bu turda başarılı olan isimler; Ateş, Milhan, Tunahan, Berk, Sergen ve Fatma oldu.

Sonraki turda ise yarışmacılara ana ürün olarak kiraz verildi. Verilen süre sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan isim ise Fatma Polat oldu. Böylece, MasterChef 2021 ana kadroya giren ilk yarışmacı Fatma Polat oldu.

MASTERCHEF 2021 FİNAL TURU FORMATI

MasterChef 2021’de final turu ilk bölümde Somer Sivrioğlu şef, yeni sezon formatını açıkladı. Somer Şef, geçen sezon iki gruba ayrılan yarışmacıların, bu sezon üç gruba ayrıldığını söyledi. Her hafta, bu gruplardaki yarışmacılar, her gün iki tur sonunda ana kadroya kalmak için mücadele edecek. İlk turda klasik bir yemek, ikinci turda ise yaratıcı bir yemek yapılacak. İlk turda başarılı en az altı yarışmacı, sonraki turda yaratıcı yemek yaparak mücadele edecek. Günün sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya girmeyi başaracak. Böylece, üzerinde ismi yazılı önlüğü giymeye hak kazanacak. Sonraki günlerde rakiplerini yukarıdan izleme şansına erişecek.

MasterChef 27. Bölüm Full İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 2 Ağustos'ta tv8'de yayınlanan 27. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef son bölüm izle 2021 MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle 2 ağustos masterchef izle  tv8 canlı izle