Ada Masalı 18. Bölüm İzle | Star Ada Masalı son bölüm full izle

Ada Masalı

Star TV'nin yeni dizisi Ada Masalı'nin 18. bölümü 19 Ekim Salı günü yayınlandı. Ada Masalı'nın 18. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Ada Masalı 18. Bölüm İzle.

Ada Masalı dizisinin 18. bölümü Star TV'de 19 Ekim Salı günü yayınlandı.

Ada Masalı 18. Bölümde ne oldu?

Kırlangıç Adası artık Haziransızdır…. Poyraz artık Haziransızdır… Haziran hayatında yepyeni bir sayfa açmaya karar vermiştir. Poyrazsız bir hayata dayanmaya çalışacaktır. Poyraz da onun gidişini olgunlukla karşılıyor gibidir. Haziran için en iyisi olmuştur, Poyraz da bunu kabullenecektir. Ancak kendine ve diğerlerine söylediği bu yalanı devam ettirmek hiç de o kadar kolay olmayacaktır.

Bütün bunlar olurken Sandal Ağacı Oteli’nin aldığı bir ödül, Haziran ve Poyraz’ın yollarının kesişmesine vesile olacaktır. Kırlangıç Adası’nda başlayıp büyüyen Haziran ve Poyraz aşkı şimdi de İzmir’in çok sesli, çok ışıklı, çok hareketli sokaklarına taşacaktır.

Ada Masalı 17. Bölümünde ne olmuştu?

Poyraz geçirdiği trafik kazasından sonra bir anda ortadan kaybolunca Kırlangıç Adası’ndaki herkes seferber olur. Yaralı haldeki Poyraz’ı bulmak için dağ taş aranacaktır.

Haziran, çok kızsa da çok kırılsa da Poyraz’ın bir yerlerde yaralı halde saklanması fikrine dayanamamaktadır. Onu sağ salim bulmak için elinden geleni yapar.

Poyraz ise üst üste yaşadıklarından sonra biraz geri çekilip düşünmek istemektedir. Ancak hayat onun planladığı gibi akmayacaktır. Haziran her zamanki gibi Poyraz’ın yaralarını sarmaya, karanlıklarını aydınlatmaya yetişecektir.

Ada Masalı dizisinin konusu

Şehirli, başarılı iş insanı Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda kesişen yollarını konu alan ‘Ada Masalı’, zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturacak.

Ada Masalı oyuncu kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda; Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yanı sıra İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener yer alıyor. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Ada Masalı’nın senaryosu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleminden çıkıyor.

Ada Masalı 18. Bölüm İzle

Star TV'de 19 ekim günü yayınlanan Ada Masalı dizisinin 18. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

ADA MASALI 18. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Haber Global TV

Ada Masalı 18. Bölüm Tek Parça full İzle Ada Masalı 18. Bölüm full izle star Ada Masalı son bölüm izle dizi izle ada masalı dizisi dizi haberleri star dizileri  Ada Masalı izle ada masalı Ada Masalı tek parça full izle Ada Masalı yeni bölüm izle ada masalı 19 ekim