MasterChef Türkiye 93. Bölüm İzle - 18 Ekim 2021 Pazartesi

MasterChef Türkiye
MasterChef Türkiye 93. Bölüm İzle - 18 Ekim 2021 Pazartesi

Masterchef yarışmasının 93. bölümü TV8'de 18 Ekim 2021 Pazartesi günü yayınlandı. Popüler yarışma programıMasterChef Türkiye 93. Bölümü izlemek için gerekli link ve bilgiler haberimizde.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 93. bölümü 18 Ekim 2021 Pazartesi günü tv8 ekranlarında izlendi.

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor.

MASTERCHEF 92. BÖLÜMDE NE OLDU?

MasterChef'te kaptanlık oyununu kazanan Tahsin, mavi takım kaptanı olmuş ve kırmızı takım kaptanı Sergen'i seçmişti. Kaptanlık oyunu sonrasında altı yarışmacının davranışları şefleri rahatsız etmiş ve onlara bir ceza oyunu oynatmıştı. Bu oyunda en başarısız yemeği yapan Mert, haftanın ilk eleme adayı oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda dokunulmazlığı kazanan Tahsin, 2. eleme adayı olarak Rabia'yı gösterdi. Konseyde en çok oyu alan Eren ise 3. eleme adayı oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Emre, Pelin'i 4. eleme adayı yaptı. Konseydeki oylamada Azize ile Burcu'nun isimleri aynı sayıda yazıldı. Kaptan Tahsin, Burcu'yu 5. eleme adayı olarak gösterdi. Son dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Dilara oldu. Dilara ise Ateş'i 6. eleme adayı yaptı. Takımdaki oylamada adı en fazla yazılan Milhan, haftanın 7. eleme adayı oldu.

MasterChef Türkiye'de bu hafta elemeye kalan Mert, Rabia, Eren, Pelin, Burcu, Ateş ve Milhan eleme gecesinde karşı karşıya geldi. Şefler ilk turda yarışmacılardan ana ürünün sumak olduğu yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. Verilen sürenin sonunda en lezzetli yemekleri yapan Eren, Burcu, Ateş ve Pelin, bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi.

İkinci tura kalan Milhan, Rabia ve Mert ise, Danilo Zanna'nın tarifiyle kuzu incik yapmaya çalıştı. Şeflerin kararına göre bu hafta MasterChef'ten elenen yarışmacı Milhan oldu.

19 yaşındaki genç yarışmacı Milhan elendikten sonra gözyaşlarına boğulurken şefler de duygusal anlar yaşadı. Milhan'ı kendi çocuğu gibi gören şefler, sarılarak teselli etmeye çalıştı.

MASTERCHEF 2021 YARIŞMACILARI

1.Masterchef Safanur Bol

2.Masterchef Mert Yılmaz

3.Masterchef Eren Kaşıkçı

4.Masterchef Tahsin Küçük

5.Masterchef Hasan Biltekin

6.Masterchef Görkem Demiral - 29 Ağustos'ta elendi

7.Masterchef Burcu Önal

8.Masterchef Hamza Mercimek - 26 Eylül'de elendi

9. Masterchef Fatma Polat - 5 Eylül'de elendi

10.Masterchef Milhan Erdem - 17 Ekim'de elendi

11.Masterchef Dilara Başaran

12.Masterchef İbrahim Cingözler - 12 Eylül'de elendi

13.Masterchef Tunahan Ak - 19 Eylül'de elendi

14.Masterchef Şükrü Özsarı - 3 Ekim'de elendi

15. Masterchef Emre Büber

16. Masterchef Sergen Özen

17. Masterchef Araz Aknam

18. Masterchef Mustafa Ozan - 10 Ekim'de elendi

MASTERCHEF 2021 FİNAL TURU FORMATI

MasterChef 2021’de final turu ilk bölümde Somer Sivrioğlu şef, yeni sezon formatını açıkladı. Somer Şef, geçen sezon iki gruba ayrılan yarışmacıların, bu sezon üç gruba ayrıldığını söyledi. Her hafta, bu gruplardaki yarışmacılar, her gün iki tur sonunda ana kadroya kalmak için mücadele edecek. İlk turda klasik bir yemek, ikinci turda ise yaratıcı bir yemek yapılacak. İlk turda başarılı en az altı yarışmacı, sonraki turda yaratıcı yemek yaparak mücadele edecek. Günün sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya girmeyi başaracak. Böylece, üzerinde ismi yazılı önlüğü giymeye hak kazanacak. Sonraki günlerde rakiplerini yukarıdan izleme şansına erişecek.

MasterChef 93. Bölüm Full İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 18 Ekim'de tv8'de yayınlanan 93. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef 93. Bölüm Fragmanı İzle

Kaynak: Haber Global TV

17 Ekim masterchef izle MasterChef son bölüm izle MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle  tv8 canlı izle masterch