MasterChef Türkiye 19. Bölüm İzle 2021

MasterChef Türkiye 19. Bölüm İzle 2021

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef'in merakla beklenen 19. bölümü 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü yayınlandı. Yeni bölüm internete yüklendi. MasterChef Türkiye 19. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 19. bölümü 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü tv8 ekranlarında yayınlandı.

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor. 

MasterChef Türkiye'nin 18. Bölümünde ne olmuştu?

18. bölümün ilk düellosunda, Baturalp, Kerem ve Murat eşleşti. Şefler, yarışmacılardan alabalık dolması yapmalarını istedi. Verilen süre sonunda yarışmacıların tabakları şeflerin beğenisine sunuldu. Kerem'in tabağından pişirme ipi çıktığı için şefler tadım yapmamaya karar verdi. Böylece Kerem düelloya 3. olarak veda etti. Şeflerin verdiği karara göre üçlü düelloyu kazanan ve bir üst tura çıkmaya hak kazanan kişi, Baturalp Aytulun oldu.

Günün ikinci düellosunda Münevver Duygu Özdemir, Batuhan Burak Şimşek ve Celal Efecan Yarayan karşı karşıya geldi. Şefler, yarışmacılardan bir Masterchef klasiği olan profiterol tatlısını yapmalarını istedi. Bu tatlı için yarışmacılar 45 dakika verildi. Verilen süre sonunda yarışmacılar hazırladıkları profiterolleri jürinin beğenisine sundu. Şefler tadım yaptıktan sonra bir karara vardı. Jürinin verdiği karara göre üç yarışmacıda başarısız tabak çıkartarak yarışmaya veda etti. Böylece Masterchef tarihinde bir ilk yaşandı. 

Günün 3. düellosunda Begüm Mıçı, Yusuf Altuntaş ve Fatma Polat eşleşti. Yarışmacılardan deniz mahsullü pilaki hazırlamaları istendi. Verilen süre sonunda yarışmacılar hazırladıkları yemekleri şeflerin beğenisine sundu. En az beğenilen ve yarışmaya veda eden isim Yusuf Altuntaş olurken, düelloyu kazanarak bir üst tura çıkmayı başaran yarışmacı Fatma Polat olarak belirlendi.

Günün son düellosunda Merve Karagül, Çağatay Akgül ve Ece Aysal eşleşmesi yapıldı. Şefler yarışmacılardan kağıt kebabı hazırlamalarını istedi. 40 dakikanın sonunda yarışmacıların hazırladıkları yemekler şeflerin beğenisine sunuldu. Şeflerin verdiği karara göre bir üst tura çıkmaya hak kazanan yarışmacı Merve Karagül oldu.

MasterChef 19. Bölüm İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 17 Temmuz'da tv8'de yayınlanan 19. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef 19. Bölüm Fragmanı

MasterChef son bölüm izle 2021 MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle 17 temmuz masterchef izle  tv8 canlı izle