Sadakatsiz 26. Bölüm İzle

Sadakatsiz
Sadakatsiz 26. Bölüm İzle

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 26. bölümü yayınlandı. 14 Nisan Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Sadakatsiz dizisinin 26. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Sadakatsiz 26. Bölüm İzle.

Sadakatsiz dizisinin 26. bölümü Kanal D ekranlarında 14 Nisan 2021 Çarşamba günü yayınlandı. Sadakatsiz 26. bölümü izleyebileceğiniz link haberimizde.

SADAKATSİZ 26. BÖLÜMDE NE OLDU?

Derin'i kaçıranlar bu kez de Asya'yı kaçırıyor!

Derin'in kaçırılma olayında parçaları yavaş yavaş birleştiren Volkan'ın hiç ummadığı bir durum ile karşılaşıyor. Ancak Volkan'ın hamleleri olacaklara etki etmiyor. Bu kez de Asya kaçırılıyor. Asya kendine geldiğinde yanında Derin'i görüyor! Asya ve Derin kurtulabilecek mi?

SADAKATSİZ DİZİSİNİN 25. BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Sadakatsiz 7 Nisan Çarşamba yayınlanan 25. Bölümde Derin’in ortada kayboluşun yankıları sürerken, çevresinde artan baskı Asya’yı zor durumda bırakır.

Derin’i bulmak ve Asya’yı aklamak için gözünü karartan Volkan kendi yöntemlerine başvurmaya karar verir. Beklenmedik darbelerle kendisini köşeye sıkışmış bulan Asya’ya uzanan yardım eli, herkesi merakta bırakır. Derin’le ilgili ortaya çıkan hangi gerçek, düğümün görünenden de büyük olduğunun kanıtıdır?

SADAKATSİZ DİZİSİNİN KONUSU

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır.

Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

SADAKATSİZ 26. BÖLÜM İZLE

Sadakatsiz dizisinin 26. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

Oyuncular: Cansu Dere (Asya), Caner Cindoruk (Volkan), Melis Sezen (Derin), Burak Sergen (Haluk), Özge Özder (Derya), Eren Vurdem (Mert), Yeliz Kuvancı (Bahar), Olcay Yusufoğlu (Serap), Nazlı Bulum (Nil), Gözde Seda Altuner (Gönül), Emir Taro Tekin (Selçuk), Alp Akar (Ali)

SADAKATSİZ 26. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

kanal d sadakatsiz son bölüm izle dizi izle Sadakatsiz dizisi dizi haberleri kanal d dizileri sadakatsiz izle Sadakatsiz sadakatsiz tek parça full izle sadakatsiz izle sadakatsiz yeni bölüm izle