Masumiyet 8. Bölüm İzle

Masumiyet
Masumiyet 8. Bölüm İzle

Fox'un yeni dizisi Masumiyet'in 8. bölümü yayınlandı. 14 Nisan Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Masumiyet dizisinin 8. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Masumiyet 8. bölüm izle.

Masumiyet dizisinin 8. bölümü Fox ekranlarında 14 Nisan 2021 Çarşamba günü yayınlandı. Masumiyet'in ilk bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

Masumiyet 7. Bölümde ne olmuştu?

Hale, Harun ve Bahar buluşmasını, kendi hedeflerine yönelik bir planın parçası haline getirirken İrem tamamen Hale’nin kontrolüne geçer. Banu’nun yönlendirmesiyle hareket eden Timur ise Hale’nin Bahar’a karşı en büyük silahı olur. Üzerine oynanan oyunlardan habersiz, evden kaçan kızının peşinde olan Bahar, Ela’nın nereye gittiğini anlayıp harekete geçer. Ela ise sığındığı eski yazlık evde hiç beklemediği bir anda karşısında İlker’i bulur. Aralarındaki büyük yüzleşme Ela’yı bir kez daha alt üst ederken, Bahar’ın attığı adım yüzleşmenin seyri değişir. Diğer yanda, İrem boşanma konusunda çark eder fakat İlker var gücüyle Ela’nın peşindedir. İrem, Hale’nin evliliğiyle ilgili telkinlerine rağmen soru işaretleri içindedir ve sorularının cevabı sadece Ela’dadır. Ilgazlar cephesinde her şey yolunda gidiyor gözükürken, Harun’un dengeleri değiştirecek gizli gündemleri vardır.

Masumiyet dizisinin konusu

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

MASUMİYET 8. BÖLÜM İZLE

Masumiyet dizisinin 8. bölümün tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

TÜR: DRAMA

YAPIM ŞİRKETİ: GOLD FİLM

YAPIMCI: FARUK TURGUT

YÖNETMEN: ÖMÜR ATAY

ÖYKÜ VE SENARYO: SIRMA YANIK

OYUNCULAR: HÜLYA AVŞAR, MEHMET ASLANTUĞ, DENİZ ÇAKIR, İLAYDA ALİŞAN, SERKAY TÜTÜNCÜ, DENİZ IŞIN, SELEN UÇER, TOLGA GÜLEÇ, NESLİHAN ARSLAN, ASENA TUĞAL, ERTUĞRUL POSTOĞLU, ALAYÇA ÖZTÜRK GİDİŞLİ, KİMYA GÖKÇE AYTAÇ, GİZEM ERGÜN, ASENA KESKİNCİ, OZAN KAYA OKTU, SEVGİ TEMEL, RÜÇHAN ÇALIŞKUR

MASUMİYET 8. BÖLÜM FRAGMANI

fox Masumiyet son bölüm izle dizi izle Masumiyet dizisi dizi haberleri fox dizileri  masumiyet izle masumiyet masumiyet tek parça full izle masumiyet yeni bölüm izle