13 yıldan sonra Furkan Göksel, Arka Sokaklar'a veda etti!

13 yıldan sonra Furkan Göksel, Arka Sokaklar'a veda etti!

Ekranların uzun soluklu polisiye dizisi Arka Sokaklar'dan ayrılık haberi geldi. 13 yıldır dizide yer alan genç oyuncu Furkan Göksel, Arka Sokaklar'a veda ettiğini duyurdu.

Genç oyuncu Furkan Göksel, 13 yıldır kadrosunda bulunduğu Arka Sokaklar dizisine veda etti. Dizinin sevilen karakteri Hüsnü komiserin oğlu Metin'i canlandıran Furkan Göksel diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

"ÇOCUKLUĞUM, GENÇLİĞİM, HÜZÜNLERİM, SEVİNCİM..."

Oyunculuğa Arka Sokaklar dizisiyle adım atan Furkan Göksel, kadroya vedasını şu sözlerle duyurdu;

"Koooskoca 13 sezon. Sanki bu evde doğmuş gibiyim. Çocukluğum, gençliğim, hüzünlerim, sevincim hepsi bu evde. Her köşesinde bambaşka bir anı, her sokağında bambaşka bir hatıra. Geçirdiğimiz 13 sene için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Sadece bu fotoğrafta olanlar değil, Arka Sokaklar ailesinden gelmiş geçmiş ve hala devam eden herkese çok teşekkür ederim. Benim için ayrılan sürenin sonuna geldik. Sizlere devam ettiğiniz bu yolda başarılarınızın devamını diliyorum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. İyi ki sizlerle büyümüşüm. İyi ki varsınız..."

FURKAN GÖKSEL KİMDİR?

1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Furkan Göksel, 12 yaşında oyunculukla tanıştı. Eğitimini Plato M.Y.O. Radyo Televizyon Bölümü Uygulamalı Oyunculuk Eğitimi alarak tamamladı. 2006 yılında Arka Sokaklar dizisiyle oyunculuk yolculuğu başladı. Furkan Göksel, 13 yıldır dizide Metin karakterini canlandırıyordu.

Arka Sokaklar