Kırık Hayatlar 35. Bölüm Full İzle | Kanal D Kırık Hayatlar Son Bölüm İzle 13 Ekim

Kırık Hayatlar
Kırık Hayatlar 35. Bölüm Full İzle | Kanal D Kırık Hayatlar Son Bölüm İzle 13 Ekim

Kanal D'nin yeni dizisi Kırık Hayatlar'ın 35. bölümü 13 Ekim Salı günü yayınlandı. Dizinin 35. bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. İşte Kırık Hayatlar dizisinin yeni bölümünü tek parça halinde izleyebileceğiniz link. Kırık Hayatlar 35. Bölüm İzle

Kırık Hayatlar dizisinin 35. bölümü Kanal D'de 13 Ekim Çarşamba günü yayınlandı. Dizi hafta içi her gün saat 11:00'de yayınlanıyor.

KIRIK HAYATLAR 35. BÖLÜMDE NE OLDU?

Aysel’in son anda konağa gelmesi Ahu’yu buluşma yerine gitmekten kurtarır. Jale’nin parkta buluştuğu kişi tamamen başka biridir. Jale, Aysel’in kız kardeşinin kimliğini öğrenemediği için sinirlenir. Aysel, Ahu’ya göz dağı verdikten sonra soluğu Fehmi’nin odasında alır. Ahu; Aysel’in Fehmi’ye anlatacaklarından korkar. Fehmi ile konuşmasından sonra kapıda Aysel’i sıkıştırır. Yaşadığı sıkıntı dolu anlardan sonra Aysel fenalaşır. Deniz, eve kendisini ziyarete gelen annesinin hastalandığını görünce, kendisini suçlar.

Bütün Kocabey Ailesi seferber olup, Aysel ile ilgilenmeye başlar. Eve dönen Jale de skandalı ve aile içindeki krizi geç de olsa öğrenir. Aysel’in ilaçlarını almaya gelen Çınar’dan, Aysel’in fenalaştığını öğrenince bunu konağa gitmek için fırsat olarak kullanır. Fehmi ile sohbet eden Jale, Ahu’nun konağa hemşire olarak girdiğini öğrenir. Bir anda parçaları birleştiren Jale, Ahu’nun karşısına dikilir. Bu kadar zamandır aradığı Aysel’in kardeşi meğerse bunca zamandır burnunun dibindedir. Ahu, Jale’nin söyledikleri karşısında donakalır. Gerçekten sırrı açığa çıkmış mıdır? Jale her şeyi öğrenmiş midir?

KIRIK HAYATLAR 34. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Aile, Deniz’in çapkın bir iş adamıyla olan aşk dedikodularından ötürü çalkalanmaktadır. Ahu haberin çıkmasını fırsat bilip, aile içinde herkesi Deniz’e karşı doldurmaya çalışır. Ancak, özellikle Fehmi’nin, Deniz’in tarafını tutması, Ahu’nun planlarını suya düşürür. Diğer yandan Çınar, Deniz’in iş adamı Tanju ile samimi pozlarından ötürü şüpheye düşmüş ve kıskanmıştır. Deniz’i sorguya çektiğinde, aralarında gerilim büyür. Basın mensupları, konağın çevresini sarınca Fehmi, Deniz’e evden çıkış yasağı koyar. Çıkan haberi iş yerinde öğrenen ve ablasıyla ilgili ileri geri konuşan Sinem ile kavga eden Öykü, soluğu Jale’nin evinde alır. Patlayan skandal olayından habersiz Jale ise Aysel’in kız kardeşine aracılarla mesaj gönderip, buluşma isteğini belirtir. Mesajı alan Ahu, Jale’nin kurduğu tuzaktan habersiz, randevu yerine doğru yola çıkar. Evde babasıyla buluşan Öykü, annesi haberleri izleyip, öğrenmesin diye elinden geleni yapar. Ama Selma’nın telaş içinde eve koşup, her şeyi ağzından kaçıracağını hesaba katmaz. Aysel öfkeden deliye dönüp, Ahu ile hesaplaşmak için, konağa doğru yola çıkar. Öte yandan Jale sonunda beklediği kişiyle randevu yerinde buluşur.

KIRIK HAYATLAR DİZİSİNİN KONUSU

Kırık Hayatlar dizisi, iki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekranlara taşıyacak.

Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı dizisinin oyuncu kadrosunda Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak, Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk bulunuyor.

Yapımını Nöbetçi Yapım, yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği Kırık Hayatlar dizisinin yönetmen koltuğunda Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan’ın oturuyor. Dizinin öyküsünü Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu’nun yazarken, senaryoyu ise Yaşar Aksu ve Nilüfer Yenidoğan Özmekik kaleme alıyor.

DİZİNİN KÜNYESİ

Yapım: Nöbetçi Yapım

Yapımcı: Berna Akpınar - Metin Namlısesli

Yönetmen: İlknur Uğuz Arslan - Bekir Dadaş

Senaryo: Yaşar Aksu- Nilüfer Yenidoğan Özmekik

Hikaye: Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu

Müzik: İrsel Çivit

Ortak Yapımcı: AFF MEDYA

Oyuncular:

Meltem Akçöl (Deniz), Erdem Yılmaz (Çınar), Mine Çayıroğlu (Ahu Kocabey), Burcu Almeman (Aysel Yılmaz), Atsız Karaduman (Fehmi Kocabey), Murat Onuk (Yalçın Kocabey), Arbnora Ademaj (Leyla), Zafer Öztürk (Şevki Yılmaz), Uğurhan Tekin (Serdar Yüksel), Felicia Sağnak (Ela Erduran) , Erdi Ünver (Barış), Mustafa Bademoğlu (Özgür Yüksel), Yeşim Çelebi (Esin Kocabey),Hatice İrkin (Öykü Yılmaz), Sedat Berke Özkök (Mert Kocabey), Ümit Ufuk Tosun ( Turgut), Sabriye Günüç(Hayriye), İbrahim Coşkun(Tekin), İbrahim Coşkun (Tekin Yüksel), Özlem Fidan Kamalıoğlu (Nuran Yüksel), Serdar Kamalıoğlu(Mahmut), Mesude Türkmen (Suzan), Hilal Attar ( Zeki)

Kırık Hayatlar dizisi 35. Bölüm İzle

13 Ekim günü Kanal D'de yayınlanan Kırık Hayatlar dizisinin 35. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link

Kaynak: Haber Global TV

Kırık Hayatlar son bölüm izle dizi izle dizi haberleri kanal d dizileri Kırık Hayatlar dizisi bedava dizi izle Kırık Hayatlar yeni bölüm izle