MasterChef Türkiye 37. Bölüm İzle - 13 Ağustos 2021 Cuma

MasterChef Türkiye 37. Bölüm İzle - 13 Ağustos 2021 Cuma

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef'in merakla beklenen 37. bölümü 13 Ağustos 2021 Cuma günü yayınlandı. Yeni bölüm internete yüklendi. MasterChef Türkiye 37. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 37. bölümü 13 Ağustos 2021 Cuma günü tv8 ekranlarında yayınlandı.

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor. 

MasterChef 36. bölümde neler oldu?

Final turu ikinci grubunun son yarışmacısı seçimi için şefler yarışmacılardan zerdeli sütlaç ve ana ürün "demirhindi" olan yaratıcı yemek yapmasını istedi. İlk turu Hasan, Azize ve Samet geçerken; gecenin kazananı Hasan oldu. Hasan MasterChef 2021'in ana kadrosuna giren 10. isim olmanın sevincini yaşadı.

MASTERCHEF 2021 FİNAL TURU FORMATI

MasterChef 2021’de final turu ilk bölümde Somer Sivrioğlu şef, yeni sezon formatını açıkladı. Somer Şef, geçen sezon iki gruba ayrılan yarışmacıların, bu sezon üç gruba ayrıldığını söyledi. Her hafta, bu gruplardaki yarışmacılar, her gün iki tur sonunda ana kadroya kalmak için mücadele edecek. İlk turda klasik bir yemek, ikinci turda ise yaratıcı bir yemek yapılacak. İlk turda başarılı en az altı yarışmacı, sonraki turda yaratıcı yemek yaparak mücadele edecek. Günün sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya girmeyi başaracak. Böylece, üzerinde ismi yazılı önlüğü giymeye hak kazanacak. Sonraki günlerde rakiplerini yukarıdan izleme şansına erişecek.

MasterChef 37. Bölüm Full İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 13 Ağustos'ta tv8'de yayınlanan 37. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef son bölüm izle 2021 MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle TV8 masterchef 36. bölüm izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle 13 ağustos masterchef izle  tv8 canlı izle