12 oldu! Elon Musk'ın gizli bir çocuğu daha çıktı

Haber Merkezi
Elon Musk Magazin Haberleri
12 oldu! Elon Musk'ın gizli bir çocuğu daha çıktı

Space X'in kurucusu dünyaca ünlü milyarder Elon Musk'ın Neuralink yöneticisinden bir çocuğu daha olduğu iddia edildi. Bu bilgiyle birlikte Musk'ın bilinen çocuk sayısı 12'ye çıktı.

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor.

Ünlü milyarderin şimdiye kadar birçok farklı kadından çocuğu olmuştu. Şarkıcı Grimes’adan 3, önceki ilişkilerinden ise 6 çocuğu vardı. Bir başkasından ikizlerinin olduğu bilgisi de 2022’de keşfedilmişti.

Yani şimdiye kadar bilinen çocuk sayısı 11 idi. Ancak Bloomberg tarafından yayımlanan bir rapor, milyarder girişimcinin gizli bir çocuğu daha olduğunu ortaya koydu.

YÖNETİCİDEN 3 ÇOCUĞU VARMIŞ

Rapora göre Elon Musk, beyin çipi şirketi Neuralink’in yöneticisi olan Shivon Zilis’ten şu ana kadar bilinmeyen bir çocuk daha yapmış. Musk’ın Zilis’ten hâlihazırda ikizleri olduğu biliniyordu. Rapor, Musk’ın üçüncü bir çocuğu olduğunu ortaya çıkardı. Yeni bilgilerle birlikte Musk’ın bilinen çocuk sayısı 12’ye çıkmış oldu.

Musk, uzun yıllardır ilişkileri ve cinsel taciz iddialarıyla gündeme geliyordu. Örneğin geçtiğimiz haftalarda SpaceX’teki birden fazla çalışanla ilişki yaşadığı ortaya çıkmıştı. Hatta birinin stajyer olduğu bile gelen bilgiler arasındaydı.

DÜNYADAKİ DOĞUM ORANLARININ DÜŞTÜĞÜNÜ SIK SIK DİLE GETİRDİ

Ünlü milyarder dünyadaki doğum oranlarının düştüğünü sık sık dile getirenler arasındaydı.