Sadakatsiz 29. Bölüm Full İzle

Sadakatsiz
Sadakatsiz 29. Bölüm Full İzle

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 29. bölümü yayınlandı. 12 Mayıs Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Sadakatsiz dizisinin 29. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Sadakatsiz 29. Bölüm İzle.

Sadakatsiz dizisinin 29. bölümü Kanal D ekranlarında 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü yayınlandı. Sadakatsiz 29. bölümü izleyebileceğiniz link haberimizde.

SADAKATSİZ 29. BÖLÜMDE NE OLDU?

Asya, Volkan ve Derin'in yaşadığı eve giderek herkesi şoke eden bir kayıt dinletir. Kayıtta kaçırma olayının tüm detayları olunca Derin köşeye sıkışır. Kaçırma olayının Asya ve Volkan'dan intikam almak için tezgahlaması işleri tersine çevirmeye yeter. Polisi de oyalamaktan suçlu görünen Derin'e bir darbe de Volkan'dan gelir. 

SADAKATSİZ 28. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Asya ve Derin’in bulunması Volkan için yeni bir ikilemin habercisidir. Planının sonuçlarıyla yüzleşmek Derin’i köşeye sıkıştırmıştır fakat onun evliliğinden vazgeçmeye niyeti yoktur. Kendini her şeyden uzaklaştırmaya kararlı olsa da bunun imkansızlığıyla yüzleşen Asya’nın atacağı adım merak uyandırır. Yaşananların sonuçları Volkan’ı yepyeni bir karar almaya iterken, Asya, Volkan ve Derin’i bir kez daha karşı karşıya getiren gelişme ne olacaktır?

SADAKATSİZ DİZİSİNİN KONUSU

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır.

Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

SADAKATSİZ 29. BÖLÜM İZLE

Sadakatsiz dizisinin 12 Mayıs günü yayınlanan 29. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

Oyuncular: Cansu Dere (Asya), Caner Cindoruk (Volkan), Melis Sezen (Derin), Burak Sergen (Haluk), Özge Özder (Derya), Eren Vurdem (Mert), Yeliz Kuvancı (Bahar), Olcay Yusufoğlu (Serap), Nazlı Bulum (Nil), Gözde Seda Altuner (Gönül), Emir Taro Tekin (Selçuk), Alp Akar (Ali)

SADAKATSİZ 29. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

kanal d sadakatsiz son bölüm izle dizi izle Sadakatsiz dizisi dizi haberleri kanal d dizileri sadakatsiz izle Sadakatsiz sadakatsiz tek parça full izle sadakatsiz izle sadakatsiz yeni bölüm izle