MasterChef Türkiye 36. Bölüm İzle - 12 Ağustos 2021 Perşembe

MasterChef Türkiye 36. Bölüm İzle - 12 Ağustos 2021 Perşembe

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef'in merakla beklenen 36. bölümü 12 Ağustos 2021 Çarşamba günü yayınlandı. Yeni bölüm internete yüklendi. MasterChef Türkiye 36. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 36. bölümü 12 Ağustos 2021 Çarşamba günü tv8 ekranlarında yayınlandı.

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor. 

MasterChef 35. bölümde neler oldu?

İlk bölümde yarışmacılardan istenen yemek Endonezya mutfağından Nasi Goreng oldu. Bu yemek için verilen süre ise 35 dakika idi. Süre bitiminde şefler, hazırlanan yemeklerin tadımını yaptı ve sonraki tura geçeni açıklamak için değerlendirme yaptılar. Samet, Hüseyin, Pınar, Görkem ve Araz yaratıcılık oyununa geçmeyi başaran isimler oldu.

Yaratıcılık oyununa geçen yarışmacılara verilen ana ürün biber oldu. Beş yarışmacı, farklı çeşitlerde biberlerle 40 dakika içinde yaratıcı bir tabak çıkarmak için mücadele etti. Yarışmacılar, verilen ürünle birbirinden farklı kreatif tabakları çıkardı. Şefler, yarışmacılar tabaklarını anlatırken yemeklerin tadımını yaptılar. Sonrasında yaptıkları değerlendirme sonucunda sıralamayı açıkladılar. Buna göre beşinci Araz, dördüncü Pınar, üçüncü Samet olurken son ikiye Görkem ve Hüseyin kaldı. Bu iki isim arasında daha başarılı olan Görkem, MasterChef 2021 ana kadroya giren dokuzuncu yarışmacı oldu.

MASTERCHEF 2021 FİNAL TURU FORMATI

MasterChef 2021’de final turu ilk bölümde Somer Sivrioğlu şef, yeni sezon formatını açıkladı. Somer Şef, geçen sezon iki gruba ayrılan yarışmacıların, bu sezon üç gruba ayrıldığını söyledi. Her hafta, bu gruplardaki yarışmacılar, her gün iki tur sonunda ana kadroya kalmak için mücadele edecek. İlk turda klasik bir yemek, ikinci turda ise yaratıcı bir yemek yapılacak. İlk turda başarılı en az altı yarışmacı, sonraki turda yaratıcı yemek yaparak mücadele edecek. Günün sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya girmeyi başaracak. Böylece, üzerinde ismi yazılı önlüğü giymeye hak kazanacak. Sonraki günlerde rakiplerini yukarıdan izleme şansına erişecek.

MasterChef 36. Bölüm Full İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 12 Ağustos'ta tv8'de yayınlanan 36. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef son bölüm izle 2021 MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle TV8 masterchef 36. bölüm izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle 12 ağustos masterchef izle  tv8 canlı izle