10 yıllık eşi Ecem Özkaya'dan boşanan Mustafa Üstündağ'dan Mekke paylaşımı

10 yıllık eşi Ecem Özkaya'dan boşanan Mustafa Üstündağ'dan Mekke paylaşımı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncusu Mustafa Üstündağ, 10 yıllık eşi Ecem Özkaya ile tek celsede boşandı. Ünlü oyuncu, son olarak yaptığı Mekke paylaşımıyla dikkat çekti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Boran karakterine hayat veren Mustafa Üstündağ, 10 yıldır beraber olduğu Ecem Özkaya ile tek celsede boşandı. Kendisi gibi oyuncu olan eşinden boşanan Üstündağ, Mekke'den paylaşım yaptı.

10 yıllık eşi Ecem Özkaya'dan boşanan Mustafa Üstündağ'dan Mekke paylaşımı - Resim : 1

"BENİM İNANCIMI SORGULAMAYIN"

Üstündağ, yaptığı bu paylaşımın altına, "Alemlerin tek efendisi olan, güzellerin güzeli tek olan Allah'a kulluk ediyorum. Yok başka efendim tek olan Allah vardır sadece. Sizi bilmem ama rabbim benim olduğu gibi hepimizin yanında. Siz yüce gönüllülerden rica ederim benim inancımı sorgulamayın. Ben yek ve bir olan alemlerin efendisi yüce Allah'a boyun bükerim, secdeye yatarım" notunu düştü.

10 yıllık eşi Ecem Özkaya'dan boşanan Mustafa Üstündağ'dan Mekke paylaşımı - Resim : 2

'FİKİR AYRILIKLARI EVLİLİĞİMİZİ BİTİRDİ'

Eski karı-koca boşanmanın ardından yazılı bir açıklama yaptı:

"2010 yılında başlayan evliliğimizi oluşan fikir ayrılıklarımız nedeniyle geçtiğimiz ay karşılıklı anlaşarak sonlandırdık. Birbirimizi severek çıktığımız bu yolu ayırırken saygımızı ve dostluğumuzu koruyabilmenin değerinin bilincindeyiz. Bir oğlumuzun da olduğunu hatırlatarak birlikte aldığımız bu karara saygı gösterilmesini basın ve kamuoyundan rica ederiz..."

Mustafa Üstündağ ve Ecem Özkaya'nın Ahmet Kaan adında bir oğulları var. 

Ecem Özkaya Mustafa Üstündağ Mekke