10 Haziran 2021 - İkizler burcunda Güneş tutulması - Bu tehlikelere dikkat!

10 Haziran 2021 - İkizler burcunda Güneş tutulması - Bu tehlikelere dikkat!

10 Haziran Perşembe günü 19 derece İkizler burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulmada Merkür başrolü oynayacak; Neptün'ün sert bir kontağı olacak. Peki, İkizler burcundaki Güneş tutulması bizleri nasıl etkileyecek? Astrolog Zeynep Özyörük, Güneş tutulmasının astrolojik etkilerini paylaştı.

2020 Mayıs ayında itibaren İkizler/Yay aksına geçen Ay düğümleri, bizi özellikle İkizler burcunun etkisi altında olan hayat alanında etkiliyor. Kendimizi geliştirmek için burada çaba ve gayret göstermemizi talep ediyor. 

Tutulmaların hayatımızdaki etkisi, oldukça önemli, dönüm noktası yaratabilecek nitelikte. Önemli başlangıçlar, tohumlar ve girişimler, Güneş tutulması sayesinde gerçekleşebilir. 

GÜNEŞ TUTULMASI TÜRKİYE'DEN İZLENEBİLECEK Mİ?

İkizler burcundaki Güneş tutulması, Türkiye'den izlenemeyecek. Sadece Hindistan, Kanada, Rusya ve Grönland'da gözlemlenebilecek. Bu durum buzullar ve iklimler ile ilgili önemli bir sürece adım attığımızı gösteriyor.

10 Haziran 2021 - İkizler burcunda Güneş tutulması - Bu tehlikelere dikkat! - Resim : 1

GÜNEŞ TUTULMASININ ETKİLERİ NASIL OLACAK? 

10 Haziran İkizler burcundaki Güneş Tutulması, etkisini 1 Haziran'dan itibaren göstermeye başlayacak. 

İlişkiler, sosyalleşme ve ortaklıklar önem kazansa da, yönetici Venüs'ün Yengeç burcunda olması daha çok aile veya aile gibi gördüğümüz insanlarla etkileşimimize işaret ediyor. İkizler burcundaki Güneş tutulmasının, Satürn ile olan minor açısı ise sosyalleşmek ile ilgili kararsızlık yaşadığımızı gösteriyor. 

GÜNEŞ TUTULMASINDA İKİ BÜYÜK TUZAK

İkizler burcundaki Güneş tutulmasında iki büyük tuzak bulunuyor. Birincisi, tutulmanın yöneticisinin retro Merkür olması. İkincisi ise çok yakın etkileşimde olduğu Neptün ile olumsuz açısı. Bu pozisyonlar nedeniyle kafa karışıklığı ve iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 

Retro Merkür, 22 Haziran'da ileri hareketine başlayacak, 7 Temmuz'da ise retro pozisyonunu terk edecek. İkizler burcundaki Güneş tutulmasının yöneticisi Merkür, atmak istediğiniz tohum ile ilgili büyük sinyali size 19 Mayıs tarihinde vermişti. Bu tarihe geri dönüp bir bakabilirsiniz. Kimle ne konuştunuz? Neyin anlaşmasını yaptınız? Hangi projelerle ilgili görüştünüz veya adım attınız?

Diğer tehdit yaratan Neptün ise 26 Haziran itibarıyla retro harekete geçecek ki, bu bizim hayaller ve beklentiler noktasında sağlam bir soğuk duş alacağımız zaman. Gerçeklerle yüzleşeceğiz. Böylelikle tam olarak neyi istediğimizi, nasıl istediğimizi bilmek, yol haritamızı netleştirmemiz de yardımcı olacak.

İKİZLER BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASINDA NE YAPMALI?

22 Haziran'a kadar olan süreci, yapmak istediğimiz başlangıçlar konusunda bilgi toplamaya veya çevremizdekilerle konuşarak, görüşerek, fayda-zarar analizi yapmaya ayırabiliriz. Tam olarak ne istediğimize odaklanmalıyız. Tüm bilgileri topladıktan sonra hayallerinizi 26 Haziran'dan itibaren masaya yatırabilirsiniz. Yapmak istediğiniz yeni girişim, sizin hayaliniz mi, yoksa toplumun size empoze ettiği bir hayal mi? Bundan emin olduktan sonra 7 Temmuz tarihi itibarıyla topladığınız bilgilerin ışığında yolunuzu çizebilirsiniz.

Biraz daha sabırlı olmamız gereken bir süreçteyiz. Pişmanlık ve hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız, zamanı daha efektif kullanarak, atacağınız adımları daha dikkatli hesaplayabilirsiniz. Bu atacağınız tohumun ilk sonuçlarını Ocak 2022'de almaya başlayabilirsiniz. Fakat bu yeterli gelmeyeceği için çok daha büyük bir eylemi Mart 2022'de devreye alacaksınız. Bu büyük atağın sonuçlarını ise Aralık 2022'de alabilirsiniz.

Tarihleri not etmeyi unutmayın!

Kaynak: Haber Global TV

Güneş tutulması ne zaman burç yorumları Astroloji astroloji yorumları Zeynep Özyörük Astrolog Zeynep Özyörük