10 gün içinde 2 meslektaşını kaybeden Goncagül Sunar: İşsiz kaldıkları için psikolojik ve ekonomik sıkıntıdalar...

Magazin Haberleri
10 gün içinde 2 meslektaşını kaybeden Goncagül Sunar: İşsiz kaldıkları için psikolojik ve ekonomik sıkıntıdalar...

Oyuncu Seda Fettahoğlu, dün bir parkta şakağında vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu. 10 gün önce oyuncu Merve Kayaalp'in babasının silahıyla kendini öldürmesi ve Fettahoğlu'nun vefatının ardından oyuncu Goncagül Sunar, meslektaşlarının işsiz kalarak psikolojilerinin bozulduğunu söyledi.

Çocuklar Duymasın dizisindeki Sultan rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Seda Fettahoğlu, dün İstanbul'daki bir parkta şakağında silahla kurulmuş şekilde bulundu. Fettahoğlu'nun ölümünün ardından oyuncu Goncagül Sunar, işsizliğe ve projelerde hep aynı isimlere yer verilmesi tepki gösterdi.

"NE ACIMASIZ DÜZEN"

Oyuncu Goncagül Sunar ise Seda Fettahoğlu'nun vefatının ardından işsizliğe dikkat çekti. 10 gün önce oyuncu Merve Kayaalp'in kendisini babasının silahıyla vurmasını hatırlatan Sunar, "Türkiye'de bazı oyuncuların iş yapamadıkları için psikolojik ve ekonomik çok sıkıntıda olduğunun kim farkında acaba? Bu 2. intihar vakası. Görmezden gelinen, yok sayılan yetenekli insanlar dolu ülke. Bir yandan aynı anda 3 dizi 4 reklamda oynayan hep aynı tipler. Ne acımasız düzen" diyerek veryansın etti.

OYUNCU MERVE KAYALAP'E NE OLMUŞTU?

Sakarya Fırat, Küçük Kıyamet, Düşler ve Umutlar, Elif, Şeref Meselesi ile Savaşçı gibi dizilerde rol alan Merve Kayaalp, Muğla'daki evinde babasına ait ruhsatlı silahla yaşamına son verdi.

10 gün içinde 2 meslektaşını kaybeden Goncagül Sunar: İşsiz kaldıkları için psikolojik ve ekonomik sıkıntıdalar... - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Seda Fettahoğlu goncagül sunar Merve Kayaalp magazin haberleri