MasterChef Türkiye 63. Bölüm İzle - 10 Eylül 2021 Cuma

MasterChef Türkiye
MasterChef Türkiye 63. Bölüm İzle - 10 Eylül 2021 Cuma

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef'in merakla beklenen 63. bölümü 10 Eylül 2021 Cuma günü yayınlandı. Yeni bölüm internete yüklendi. MasterChef Türkiye 63. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 63. bölümü 10 Eylül 2021 Cuma günü tv8 ekranlarında yayınlandı. 

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor. 

MasterChef 62. bölümde neler oldu?

MasterChef Türkiye 2021, 9 Eylül Perşembe akşamı yeni bir dokunulmazlık oyunu ile ekranlara geldi. TV8'de sevenleri ile buluşan yarışmada haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve eleme adayları belirlendi. Zorlu İtalyan menülerinin yapıldığı son bölümde şeflerden geçer oy alarak dokunulmazlığı kazanan mavi takım oldu. Emre bireysel dokunulmazlığı alırken eleme adayları Mert ve Hamza olarak seçildi. Şefler heyecan dolu gecede sıfır atık konusuna da dikkat çekti.

MasterChef Türkiye'de eleme adayı dokunulmazlık oyunları sonrası kesinleşti. Bireysel dokunulmazlığı alan Emre potaya Mert'i gönderdi. Böylece Mert MasterChef'te eleme potasına giren üçüncü isim oldu.

Kırmızı takımda daha sonra yarışmacılar diğer eleme adayını belirlemek için oylama yaptı. Kaptan Safanur'un oyu ile haftanın 4. eleme adayı Hamza seçildi. Bu sonuçla Mert ve Hamza 3. ve 4. eleme adayları olarak belirlendi.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar İtalyan mutfağı lezzetlerini hazırlamak için mutfağa girdi. Bu turda şefler takımlardan; Dana Carpaccio, Parmigiana, Cannelloni, Gnocchi, Orata All'acqua Pazza, Osso Buca, Zeppole'den oluşan 7 yemeklik İtalyan mutfağı menüsünü yapmasını istedi.

Verilen sürenin ardından şefler yapılan yemeklerin tadına bakarak oylama yaptı. Oy çokluğu ile ikinci dokunulmazlığı mavi takım kazandı. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık için yeniden mutfağa girdi.

Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlığı almak için şeflerin karşısında mücadele verdi. Zorlu turda şefler yarışmacılara kısıtlı süre verdi.

Sürenin sonunda şefler tadım yaptı ve yemeği en iyi yapan ismin Emre olduğunu açıkladı. Böylece Emre haftanın ikinci bireysel dokunulmazlık oyununu kazandı.

MASTERCHEF 2021 YARIŞMACILARI

1.Masterchef Safanur Bol

2.Masterchef Mert Yılmaz

3.Masterchef Eren Kaşıkçı

4.Masterchef Tahsin Küçük

5.Masterchef Hasan Biltekin

6.Masterchef Görkem Demiral - 29 Ağustos'ta elendi

7.Masterchef Burcu Önal

8.Masterchef Hamza Mercimek

9. Masterchef Fatma Polat - 5 Eylül'de elendi

10.Masterchef Milhan Erdem

11.Masterchef Dilara Başaran

12.Masterchef İbrahim Cingözler

13.Masterchef Tunahan Ak

14.Masterchef Şükrü Özsarı

15. Masterchef Emre Büber

16. Masterchef Sergen Özen

MASTERCHEF 2021 FİNAL TURU FORMATI

MasterChef 2021’de final turu ilk bölümde Somer Sivrioğlu şef, yeni sezon formatını açıkladı. Somer Şef, geçen sezon iki gruba ayrılan yarışmacıların, bu sezon üç gruba ayrıldığını söyledi. Her hafta, bu gruplardaki yarışmacılar, her gün iki tur sonunda ana kadroya kalmak için mücadele edecek. İlk turda klasik bir yemek, ikinci turda ise yaratıcı bir yemek yapılacak. İlk turda başarılı en az altı yarışmacı, sonraki turda yaratıcı yemek yaparak mücadele edecek. Günün sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya girmeyi başaracak. Böylece, üzerinde ismi yazılı önlüğü giymeye hak kazanacak. Sonraki günlerde rakiplerini yukarıdan izleme şansına erişecek.

MasterChef 63. Bölüm Full İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 10 Eylül'de tv8'de yayınlanan 63. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef 63. Bölüm Fragmanı İzle

MasterChef 63. Bölüm Canlı İzle

MasterChef son bölüm izle 2021 MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle 10 Eylül masterchef izle  tv8 canlı izle