10 Ekim MasterChef 87. Bölüm Tek Parça Full İzle | TV8 MasterChef son bölüm İzle

MasterChef Türkiye
10 Ekim MasterChef 87. Bölüm Tek Parça Full İzle | TV8 MasterChef son bölüm İzle

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef'in merakla beklenen 87. bölümü 10 Ekim 2021 Perşembe günü yayınlandı. Yeni bölüm internete yüklendi. MasterChef Türkiye 87. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 87. bölümü 10 Ekim 2021 Pazar günü tv8 ekranlarında yayınlandı. 

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor. 

MASTERCHEF 87. BÖLÜMDE NE OLDU?

Dış çekimde Erzurum’a giden Mavi takım ile Kırmızı takım arasındaki dokunulmazlık mücadelesi nefesleri kesti. Kazanan Mavi takım olurken Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Ve oylama için konsey toplandı. Böylece bu hafta Kırmızı takım altı eleme adayı çıkarmış oldu. Peki, MasterChef’te kimler eleme adayı oldu? İşte 7 Ekim MasterChef Türkiye 86. bölüm detayları…

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’de bu akşam haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Erzurum’da yapılan dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan beş çeşit yöresel yemek yapılması istendi. 9 misafir için yapılacak bu yemekler için verilen süre bir saat idi. Süre sonunda yemekler, misafirlere ikram edildi. Acun Ilıcalı’nın da konuk olarak katıldığı programda 45 oy kullanıldı. Gecenin kazananı 28-17 skorla Mavi takım oldu. Mavi takım, bu oyunla birlikte haftayı 3-0 galip bitirdi.

MASTERCHEF’TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef’te bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa giren Kırmızı takım oldu. Eleme adayları dışındaki Araz, Rabia, Dilara ve Burcu, Danilo Zanna’nın imza tabağını en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Bu yemek için verilen süre ise 45 dakika idi. Süre sonunda şefler, yapılan yemeklerin tadımını yaptı. Burcu’nun yemeğin olan hata nedeniyle değerlendirmeye alınmadı. Değerlendirme sonucunda bireysel dokunulmazlığı kazanan Rabia oldu.

MASTERCHEF’TE 5. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yedinci haftanın son bireysel dokunulmazlığı kazanarak eleme potasına gitmekten kurtulan isim Rabia oldu. Rabia’nın eleme potasına gönderdiği Burcu ise haftanın altıncı eleme adayı oldu.

ALTINCI ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef 2021’de yedinci haftada üç dokunulmazlık oyununu da Mavi takım kazandı. Kırmızı takımda ilk eleme adayı Tahsin, ikinci eleme adayı Azize, üçüncü eleme adayı Mustafa, dördüncü eleme adayı Pelin olmuştu. Bu akşam bireysel dokunulmazlığı kazanan Rabia, Burcu’yu beşinci eleme adayı olarak gösterdi. Oylamada ise adı en çok yazılan Dilara, altıncı eleme adayı oldu.

MASTERCHEF 2021 YARIŞMACILARI

1.Masterchef Safanur Bol

2.Masterchef Mert Yılmaz

3.Masterchef Eren Kaşıkçı

4.Masterchef Tahsin Küçük

5.Masterchef Hasan Biltekin

6.Masterchef Görkem Demiral - 29 Ağustos'ta elendi

7.Masterchef Burcu Önal

8.Masterchef Hamza Mercimek - 26 Eylül'de elendi

9. Masterchef Fatma Polat - 5 Eylül'de elendi

10.Masterchef Milhan Erdem

11.Masterchef Dilara Başaran

12.Masterchef İbrahim Cingözler - 12 Eylül'de elendi

13.Masterchef Tunahan Ak - 19 Eylül'de elendi

14.Masterchef Şükrü Özsarı - 3 Ekim'de elendi

15. Masterchef Emre Büber

16. Masterchef Sergen Özen

17. Masterchef Araz Aknam

MASTERCHEF 2021 FİNAL TURU FORMATI

MasterChef 2021’de final turu ilk bölümde Somer Sivrioğlu şef, yeni sezon formatını açıkladı. Somer Şef, geçen sezon iki gruba ayrılan yarışmacıların, bu sezon üç gruba ayrıldığını söyledi. Her hafta, bu gruplardaki yarışmacılar, her gün iki tur sonunda ana kadroya kalmak için mücadele edecek. İlk turda klasik bir yemek, ikinci turda ise yaratıcı bir yemek yapılacak. İlk turda başarılı en az altı yarışmacı, sonraki turda yaratıcı yemek yaparak mücadele edecek. Günün sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya girmeyi başaracak. Böylece, üzerinde ismi yazılı önlüğü giymeye hak kazanacak. Sonraki günlerde rakiplerini yukarıdan izleme şansına erişecek.

MasterChef 87. Bölüm Full İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 10 Ekim'de tv8'de yayınlanan 87. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef 87. Bölüm Fragmanı İzle

Kaynak: Haber Global TV

10 Ekim masterchef izle MasterChef son bölüm izle MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle  tv8 canlı izle masterch